Titkolt terhességét követően egy híd alatt szülte meg a csecsemőjét egy Nógrád megyei nő, aki ezt követően horrorisztikus módon végzett az újszülöttel. A kegyetlen nő ellen 2019 januárjában emelt vádat emberölés miatt a Nógrád Megyei Főügyészség, de most a nő enyhítésért fellebbezett, mert soknak tartja a 13 évig tartó fegyházbüntetést.

Szilveszteri buli után elfolyt a magzatvize

Mint ismert, 2018. január 1-én, reggel 9 óra körül Mónika Pásztón, egy szilveszteri buliról tartott hazafelé a gyerekeihez, azonban út közben észrevette, hogy elfolyt a magzatvize. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hídhoz ment szülni

A 34 éves, háromgyermekes anya újabb terhességét mindenki elől titkolta, ezért a szülést is magának akarta lerendezni, így be is vonult egy patakon átívelő híd alá, hogy ott szülje meg a gyermekét. Miután életet adott a kicsinek, többször fejbe vágta, majd feldarabolta a gyermeket, a testrészeit pedig a Kövicses patakba dobta. Ezek után átment egy ismerőséhez átöltözni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jött a vádemelés

A pásztói horroranya ellen 2019 januárjában emelt vádat az ügyészség emberölés miatt, majd a Balassagyarmati Törvényszék  2020. december 2-án kimondta a nő bűnösségét. A bűntett szerint a nő 14. életévét be nem töltött személy sérelmére követett el emberölést, amelyért őt 13 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélték.

Enyhítést akar

Nehéz elhinni, de a már letartóztatásban lévő Mónika nem értett egyet az ellene kiszabott ítélettel, és ezért fellebbezést nyújtott be enyhítés céljából. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a nővel szemben az ítélet helyben hagyását indítványozta a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtáblánál.

Korábban tagadta, amit tett

Mónika korábban azt nyilatkozta a Borsnak, hogy sokkos állapotban volt, amikor megszülte a gyermeket, aki csak véletlenül csúszott ki a kezei közül és esett rá egy kőre. „Azt hittem halott, nem voltam magamnál, sokkot kaptam és elrohantam. De nem követtem el azt, amivel vádolnak, nem daraboltam őt fel” – védekezett az asszony.

Újabb gyermeket szült

2019 decemberében robbant a hír, hogy Mónika újabb gyermeket vár, pedig a nő ezt a gyermekét is titkolni akarta, írta meg akkor a LikeNews.hu. Ügyvédje is csak a legutolsó pillanatban tudta meg az új gyermek érkezését, amikor hiába várta Mónikát a tárgyalás folytatására, a nő nem érkezett meg.

Nem sejtett semmit az ügyvéd

„Először az édesanyja telefonált, és közölte velem, hogy Mónika a tárgyalás szünetében kijött az autójukhoz és rosszul lett. Aztán a bíróság kapott egy telefont a kórházból, hogy védencem megszült, egy kislánynak adott életet” – mondta korábban az ügyvédje.

Ugyanattól a férfitól szült

Mónika a házi őrizete alatt végig otthon volt az anyjánál, a rendőrök többször is ránéztek egy nap. Egyetlen látogatója volt még, a volt élettársa, akié volt a patak parton megölt baba is. Egy a Mónika édesanyjával egy házban lakó nő szerint az új gyereknek is ugyanez a férfi lehet az apja, de senkinek sem volt fogalma a terhességről. „Szerencsétlen anyja idáig is nagyon szégyellte magát a lánya miatt, hát még most” – mondta akkor a szomszéd.

Előzetesbe helyezték a nőt

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból