Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a férfit, aki az egyik helyi presszóban nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd gépkocsijával megpróbált beállni a társasházi lakásának udvarára.

Besörözött

A vádirat szerint a férfi idén június közepén, egy délután, egy helyi presszóban sört és rövid italt fogyasztott. Ezt követően gépkocsijába ült, és belvárosi lakására indult. Ittassága miatt a forgalommal szemben közlekedett az utcájukban, noha az utca elején  „Behajtani tilos” tábla van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ittasan parkolni?

Hazaérve nehézséget okozott neki beparkolni a társasház udvarára, amit észleltek az utca lakói, és egyikük felvételt készített.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ráhívták a zsarukat

A közelben lakók értesítették a rendőrséget is, a járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, majd előbb szondát fújattak a vádlottal, utána pedig vér-és vizeletvételre előállították a kórházba, írja az ügyészség.

Tele volt piával

A férfi vérében 2,6 ezrelék alkoholkoncentráció volt a vezetéskor, amely súlyos fokú ittas állapotnak felel meg.

FRISS!

Mindent tagadott

A gyanúsítotti kihallgatáson a férfi tagadta, hogy ittasan vezetett, azzal védekezett, hogy kizárólag azt követően fogyasztott alkoholt, hogy a társasház udvarára beparkolt. 

Ugrott a jogsi

Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetésre ítélje a vádlottat és tiltsa el a közúti járművezetéstől. Vezetői engedélyét egyébként a rendőrök már a helyszínen elvették a férfitól.  Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A videón a hihetetlen eset:

Kiemelt kép: videorészlet