Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta beszámolt kiugrott egy 30-as éveiben járó férfi a Zala megyei kórház harmadik emeletéről. A férfi állítólag azt követően dobta el magától az életét, hogy kiderült, elkapta a koronavírus fertőzést. A tragédiáról korábban megszólalt a férfi élettársa, most pedig édesanyja nyilatkozott az RTL Klub Híradójában

Próbálták megállítani

Mint megírtuk állítólag a páciens a covid-fertőzés hallatán esett pánikba, tettében próbálták megakadályozni, de sikertelenül. A történtekről a kórháztól kért tájékoztatást a zeol.hu, ám az még nem érkezett meg. Az viszont már megerősített információ, hogy a tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy hónap múlva lett volna 30

A férfi élettársa azonban időközben megszólalt a portálnak, aki elmondta, hogy a férfi egy hónap múlva töltötte volna be a 30-at, korábban a mentőszolgálatnál dolgozott, majd váltott és kamionsofőrként kezdte keresni a kenyerét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Otthon betegeskedett

A férfinak oltása nem volt, mielőtt megállapították, hogy koronavírusos már két hete betegeskedett az otthonában. Gyógyszereket kapott, otthon ápolták, azonban az állapota súlyosabbra fordult, ezért hívtak hozzá mentőt csütörtökön, kora délután.

Ezzel magyarázzák a tragédiát

Így került a Zala megyei kórházba, ahol aztán a covid-pulmonológia harmadik emeleti ablakán kizuhant. Élettársa annak a meggyőződésének adott hangot, hogy párja zavart tudatállapotba kerülhetett a súlyos légzési elégtelenség, az oxigénhiány miatt, ezért következhetett be a tragédia, mert más okkal nem tudja ezt megmagyarázni.

Megszólalt a fiatal férfi édesanyja

A koronavírus elvette az eszét – anyja szerint napok óta ezt hajtogatta 30 éves fia, aki miután a fertőzés miatt csütörtökön a zalaegerszegi kórházba vitték, kiugrott szobája ablakán és meghalt. Anyja azt mondja: akkor már egy hete nem aludt, és nagyon feszült volt. A férfi nem oltatta be magát.

Nem figyeltek oda rá?

Anyja szerint fiára nem figyeltek eléggé a kórházban, ezért ügyvédhez fordultak. A kórháztól azt közölték, nem merült fel bűncselekmény vagy mulasztás gyanúja. A kórháztól azt közölték, nem merült fel bűncselekmény vagy mulasztás gyanúja.derült ki az RTL Klub riportjából.

A riport itt nézhető vissza:

Ha segítség kell

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az áldozat – Forrás: RTL Klub videorészlet