Vannak emberek, akiket már nagyon fiatalok meggyötör az élet, akik már fiatalon olyan szörnyűségeket kell átéljenek, melyek örökre nyomot hagynak a lelkükben. Ezek közé a tragikus sorsú fiatalok közé tartozik a most 19 éves Sz. Napsugár is, aki még csak 15 éves volt, amikor végignézte, ahogy az apja lemészárolja anyját. A borzalmak pedig mostanra sem értek véget.

A gyerekek előtt végzett az anyával a kegyetlen apa

Miután a kegyetlen apa megölte a gyermekei anyját magával is végzett, arra azonban egészen biztosan nem gondolt, hogy ezt a terhet a gyerekei Napsugár és Szilveszter egy életen át hordozni fogják magukkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Máig nem dolgozták fel

A két gyermek máig nem dolgozta fel imádott édesanyjuk halálát, a fájdalmukat még az sem enyhítette, hogy szerető környezetbe kerültek, hiszen anyai nagymamájuk nevelte őket tovább.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Napsugár rossz társaságba keveredett

A Blikk információi szerint Napsugár csupán egy évig bírta az új helyzetet, majd önszántából nevelőotthonba költözött. A fiatal lány akkor azzal indokolta a döntését, hogy ki kell szakadni a régi életéből, különben belebetegszik édesanyja halálába. Ismerősei azonban úgy vélik, ez hibás döntés volt, ugyanis a lány az intézetben rossz társaságba keveredett.

Csavarogni kezdett

Egy másik lánnyal – akit korábban szintén bántalmaztak – elhagyták az intézményt, inkább a csavargás mellett döntöttek, Napsugár életében pedig a borzalmak tovább folytatódtak.

Németországba hurcolták

Egy bűnbanda Németországba hurcolta, ahol erőszakkal tartották fogva. Végső kétségbeesésében testvérét, Szilvesztert hívta fel, hogy segítsen neki. A fiú ezt meg is tette, hosszas szervezgetés után Napsugár visszatérhetett Magyarországra, írja a lap.

Ez is érdekelhet:

Körözést adtak ki ellene

A megpróbáltatások azonban ezzel még mindig nem értek véget, ugyanis Napsugár fényképe megjelent a rendőrség oldalán, a körözött személyek között. A Kaposvári Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

Ezt mondják az ismerősök

A Blikk a lány több ismerősét is felkereste, akik elmondták, hogy a körözés mögött egy rosszindulatú rokon ármánykodása állhat, ugyanis Napsugárnak nincs is gyermeke. Többet azonban nem akarta mondani, annyit fűztek még hozzá, hogy ez a személy rablással vádolta meg a lányt.

Megszólalt a lány bátyja is

Napsugár bátyja, Szilveszter is nagyon aggódik, a Blikknek így nyilatkozott: “A rendőrségi ügyével kapcsolatban semmit sem szeretnék mondani, megígértem a nyomozóknak, hogy hallgatok. Azt azonban fontosnak tartom, hogy a testvérem egy nagyon jó és érzékeny ember, aki velem együtt egy borzalmon ment keresztül, ami az egész további életünkre rányomja a bélyegét. Jelenleg az a tervem, hogy megpróbálom elérni, nyissák újra a gyilkossági ügy aktáját, higgye el nekem mindenki: rengeteg megválaszolatlan kérdés van még édesanyám halálával kapcsolatban. Pokoli évek vannak mögöttem, szerencsére volt erőm talpra állni, de kutya kötelességemnek érzem, hogy minden apró részlet kiderüljön, és akinek kell, bűnhődjön azért, amit elkövetett.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Napsugár körözési fotója – Forrás: police.hu