A ceglédi rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint volt élettársára támadt, majd nekiesett az anyjuk segítségére siető két közös gyermeküknek, és a nő apjának.

Berúgta az ajtót

Az élettársi kapcsolat már korábban megromlott a férfi és 37 éves párja között. A férfi Nagykátán élt, a nő gyermekeivel Törtelre költözött. Oda érkezett 2021. november 17-én kora este R. Sándor, berúgta a bejárati ajtót, kiabált, szitkozódott, miközben öklét felemelve az asszonyra támadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többször megütötte a nőt

Testszerte többször megütötte, megrúgta, a szitkok és az ordítás nem csillapodott. A hangoskodásra jöttek elő közös gyermekeik, akik próbálták védeni anyjukat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gyerekeit is bántalmazta

Hiába siettek azonban segítségére, az apa ökölcsapásai 11 éves fiára záporoztak tovább, rugdosta, fojtogatta, a 7 éves kisfia nyakához dobócsillagot nyomva tartotta sakkban az anyát, számolt be róla a police.hu.

Az asszony apja is próbált segíteni

Az asszony 64 éves apja is próbálta csillapítani a feldühödött férfit, ám válaszul több ütést kellett elszenvednie. Végül a segélyhívásra érkező rendőrök beavatkozása tett pontot az erőszakos látogatás végére, R. Sándort elfogták. Mielőtt előállították volna még odaszúrta volt asszonyának: „ha bent tartják a rendőrök, le lesznek mészárolva!”

A nő súlyosan megsérült

Az asszony súlyos, gyermekei és édesapja 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. Kihallgatásán R. Sándor mindent tagadott. Állítása szerint nagyobbik fiát ment felköszönteni, amikor volt élettársa az udvaron egy kupac faágba esett, vérzett a feje, a gyerekek ettől ijedtek meg. Sosem bántotta őket, a lefoglalt dobócsillag, a boxer nem az övé.

Kapcsolati erőszak, zaklatás

Az azóta letartóztatott férfi ellen kapcsolati erőszak, zaklatás, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének, valamint testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Rácsok mögött:

Szabolcs megyében egy 14 éves lány végignézte, ahogy az apja megöli az anyját

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki az élettársát különös kegyetlenséggel megölte, apósát megszúrta, közös gyermeküket pedig leütötte.

Zaklatni, bántalmazni kezdte

A vádirat lényege szerint a vádlott és élettársa egy szatmári faluban éltek, azonban az élettársi kapcsolat már 2015-ben megszakadt. Ennek ellenére a férfi többször meglátogatta volt élettársát és közös kislányukat, de amikor megtudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, zaklatni, bántalmazni kezdte a sértettet.

Megjelent a közös családi háznál

2021. május 31. napján, éjjel egy óra körül a vádlott ismét megjelent a közös családi háznál, ahol kopogtatására a nő beengedte. Már az előtérben kézzel ütlegelte a sértettet, aki a ház hátsó szobájába menekült. A férfi elővette a magánál tartott tapétavágó kést, és azzal többször megszúrta, illetve megvágta a sértettet.

Felébredt a lányuk

A dulakodás zajára felébredt a 14 éves kislányuk, aki telefonon értesítette az édesanyja szüleit, majd a konyhából magához vett egy nagyobb kést azért, hogy segítsen az anyjának.

Leütötte

Ezt meglátta a férfi, aki elvette gyermekétől a kést, majd a kislányt ököllel úgy megütötte, hogy az a földre esett. Ezt követően az elkövető a késsel szurkálta tovább a földön fekvő sértettet, aki a helyszínen meghalt.

A lány az ablakon mászott ki

A gyilkos férfi gyermeke a bejárati ajtót nem tudta kinyitni, ezért az ablakon keresztül kimászott, ahol az időközben odaérkező nagyszülei várták. A sértett édesapja szintén az ablakon bejutott a lakásba, és azt látta, hogy a férfi a késsel többször hasba szúrja magát.

Apósát is megvágta

Felelősségre vonta a vádlottat, aki erre a késsel az apósát a homlokán kétszer megvágta. Az eseményeknek az vetett véget, hogy két rokon férfi a családi ház bejárati ajtaját betörte és kimenekítette a sértettet.

Emberölés bűntette

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A vádiratban a megyei főügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélje a vádlottat. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet