Amint arról a Kékvillogó is beszámolt kiugrott egy 30-as éveiben járó férfi a Zala megyei kórház harmadik emeletéről. A férfi állítólag azt követően dobta el magától az életét, hogy kiderült, elkapta a koronavírus fertőzést.

Próbálták megállítani

Mint megírtuk állítólag a páciens a covid-fertőzés hallatán esett pánikba, tettében próbálták megakadályozni, de sikertelenül. A történtekről a kórháztól kért tájékoztatást a zeol.hu, ám az még nem érkezett meg. Az viszont már megerősített információ, hogy a tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy hónap múlva lett volna 30

A férfi élettársa azonban időközben megszólalt a portálnak, aki elmondta, hogy a férfi egy hónap múlva töltötte volna be a 30-at, korábban a mentőszolgálatnál dolgozott, majd váltott és kamionsofőrként kezdte keresni a kenyerét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Otthon betegeskedett

A férfinak oltása nem volt, mielőtt megállapították, hogy koronavírusos már két hete betegeskedett az otthonában. Gyógyszereket kapott, otthon ápolták, azonban az állapota súlyosabbra fordult, ezért hívtak hozzá mentőt csütörtökön, kora délután.

Ezzel magyarázzák a tragédiát

Így került a Zala megyei kórházba, ahol aztán a covid-pulmonológia harmadik emeleti ablakán kizuhant. Élettársa annak a meggyőződésének adott hangot, hogy párja zavart tudatállapotba kerülhetett a súlyos légzési elégtelenség, az oxigénhiány miatt, ezért következhetett be a tragédia, mert más okkal nem tudja ezt megmagyarázni.

Pár napja Pécsett történt tragédia

A szörnyű esetről a Pécsi STOP számolt be, mint megírták, két mentőautó, egy tűzoltó és három rendőrautó is érkezett november 16-án, kedden 2 óra magasságában a Krisztina térre, ahol egy nő az egyik panelépület ötödik emeleti lakásából ugrott ki.

Túlélte

A lap azt írja, hogy a nő nem halt bele a zuhanásba, ugyanis egy bokros részre esett, azonban a portál megkeresésére a mentőszolgálat elmondta, a 30-as éveiben járó fiatal nőt, a helyszíni ellátást követően, súlyos sérülésekkel vitték kórházba, az állapotáról azóta nem tudni többet.

Nem akart bevonulni a pszichiátriára

A portál tovább egy névtelen informátorra hivatkozva azt írta: a nő azért akarta eldobni magától az életét, mert állítólag nem akart bevonulni a pszichiátriára. 

Ez is érdekelheti:

Ha segítség kell

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik