Frontálisan ütközött két autó péntek este Baranya megyében, Mánfánál, továbbá baleset történt Véménd térségben is – derült ki a katasztrófavédelem közléséből.

Az egyik autó felborult

Mint írják két autó karambolozott Mánfa közelében, a 66-os főút Árpádtető felé vezető szakaszán. Az egyik autó az oldalára borult. Műszaki mentés céljából a komlói és a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Egy ember meghalt

Az egyik járműből egy, a másikból pedig három embert az egységek emeltek ki, majd átadták őket a mentőknek. Egyikük életét azonban már nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset Véméndnél

Továbbá baleset történt Véméndnél is: a katasztrófavédelem tájékoztatás szerint két autó rohant egymása az 5606-os úton, Véménd térségében, az M6-os autópálya felhajtójánál.

Tűzoltók is érkeztek a helyszínre

A balesetnél a véméndi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Salgótarjánban kerítésnek ütközött egy autó

Kerítésnek hajtott egy személyautó Salgótarjánban, a Rákóczi úton, a Szenes út közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, írta meg szintén a katasztrófavédelem.

Dömsödön épületnek hajtott egy kocsi

Egy melléképület falának ütközött egy személyautó Dömsödön, a Dunasoron. A balesethez a ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járművet.

Ráckevén pedig oszlopnak

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Ráckeve külterületén, a Tutaj utca közelében. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelyben egy ember utazott. Az egység a mentősök segítségével kiemelte őt a járműből.

Ez is érdekelhet:

A reggel is balesettel indult, Győr-Moson-Sopron megyében ütközött egy autó

Belehajtott egy betonkerítésbe egy személyautó Écsen, a Fő utcában, azaz a 82-es főút belterületi szakaszán, a Béke köznél. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay