Összeütközött két személyautó Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Lórántffy Zsuzsanna lépcsőnél. Mentők is érkeztek a helyszínre, de nem történt komolyabb sérülés.

Idős, de nagy autóval

Középkorú hölgy egy Mercedes 220-sal haladt péntek este a 2. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban Hűvösvölgy felé, a belső sávban.

Váratlan helyről

A Körszálló magasságában járt, amikor jobbról hirtelen egy fénycsóvát látott, a következő pillanatban pedig már jött is a csattanás.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Parkolóból állt ki

A Körszálló parkolójából egy fiatalember az általa vezetett Renault Megane kombival úgy döntött, hogy balra, a Széll Kálmán tér felé kanyarodik.

Másra gondolhatott

A külső sávban közlekedő autók meg is álltak, hogy kiengedjék a Megane-t, de a Mercedes sofőrje vélhetően azt hitte, a Renault jobbra fog kanyarodni, emiatt nem lassított, így következett be az ütközés.

Másik oldalról

Kékvillogó.hu/GK

Légzsákkérdés

A Mercedesben, bár 25 évnél is idősebb, elöl mind a két oldalon lennie kellett volna légzsáknak, de talán mert az elejének a jobb oldala kapta az ütést, a vezető oldali nem nyílt ki. Ennek prózai oka van, lecserélték az eredeti kormányt.

Kórház lett a vége

A hölgy könnyebben sérült, de nem emiatt, hanem mert a biztonsági övtől és az erőhatástól megrándult a nyaka. Azrt kórházba vitték kivizsgálásra.

Állt a forgalom

A Renault vezetője nem sérült meg a karambolban. Mivel a két roncs szinte teljes szélességében elzárta keresztben a Szilágyi Erzsébet fasort, az 5-ös, a 22-es, a 222-es, a 22A, a 91-es és a 155-ös autóbusz közel 1 órán keresztül terelve közlekedett.

A villanyoszlop volt a végállomás

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Ráckeve külterületén, a Tutaj utca közelében. A tűzoltók a mentősök segítségével emelte kis a sofőrt a sérült járműből. Dömsödön egy melléképület falának ütközött egy személyautó, a Dunasoron még péntek este.

Halálos baleset a 66-os úton

Eddig tisztázatlan okból két személygépkocsi frontálisan ütközött a 66-os úton Mánfa közelében péntek este. Az elsődleges információk alapján a baleset során hárman megsérültek, egy férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Kékvillogó.hu/GK