Szörnyű tragédia rázta meg Kaposvár városát. A borzalom a Búzavirág utca társas házában történt, ahol egy 15 éves kamasz lány vetette magát a mélybe. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám már nem lehetett rajta segíteni.

Véget vetett az életének

A szörnyűségről a naphire.hu számolt be, mint írják kedden kora délután egy 15 éves lány vetett véget az életének. A fiatal a negyedik emeleti lakás ablakán keresztül ugrott ki kedd délelőtt. A helyszínre két esetkocsi és egy mentőhelikopter is érkezett, de hiába küzdöttek a lány életéért, már nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tragikus sors

A portál beszélt a társasház egyik lakójával, aki névtelenséget kérve elmondta: a tragikus sorsú lányt a nagypapája és a nagynénje nevelte, és az egyik helyi középiskolában tanult. Nehéz élete volt, a szülei elhagyták. A szomszéd szerint nem ez volt az első eset, hogy öngyilkossággal próbálkozott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

A rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált, a halál okát államigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Budapesten egy 16 éves lány vetett véget az életének

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a metró alá ugrott Budapesten, a Széll Kálmán téren egy 16 éves kamasz lány. Mint megírtuk nem baleset okozta a lány halálát, a fiatal nem a pillanat hevében döntött úgy, hogy véget vet az életének, elszántan a szerelvény elé ugrott.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Mentők és tűzoltók is a helyszínen

Letette a hátizsákját

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel” – írta a szemtanú

Nagy csattanás volt

Majd így folytatta bejegyzését: „Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk”

Nagykovácsiban élt

A 16 éves lány a szüleivel élt Nagykovácsiban és egy fővárosi gimnázium média szakán tanult, írja a Blikk. A hozzá közel állók azt mondják kiváló tanulmányi eredményei voltak, éppen ezért senki nem érti miért választotta az öngyilkosságot.

Így búcsúzott az édesanyja

Az elhunyt lány édesanyja egy bibliai idézettel búcsúzott a gyermekétől a közösségi oldalon. „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!”

Együtt érző kommentek

A poszt alatt nemsokára százak fejezték ki az együttérzésüket, többen pedig azt írták, hogy a lány rengeteg szeretetet és törődést kapott a családjától.

Szerelmi bánta miatt tehette

A Blikk egyébként utolért egy közeli barátot is, aki úgy véli szerelmi bánatéban szánhatta rá magát a fiatal lány a végzetes cselekedetre.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kaposvár, Búzavirág utca – Forrás: Google Maps