Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki az élettársát különös kegyetlenséggel megölte, apósát megszúrta, közös gyermeküket pedig leütötte.

Zaklatni, bántalmazni kezdte

A vádirat lényege szerint a vádlott és élettársa egy szatmári faluban éltek, azonban az élettársi kapcsolat már 2015-ben megszakadt. Ennek ellenére a férfi többször meglátogatta volt élettársát és közös kislányukat, de amikor megtudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, zaklatni, bántalmazni kezdte a sértettet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megjelent a közös családi háznál

2021. május 31. napján, éjjel egy óra körül a vádlott ismét megjelent a közös családi háznál, ahol kopogtatására a nő beengedte. Már az előtérben kézzel ütlegelte a sértettet, aki a ház hátsó szobájába menekült. A férfi elővette a magánál tartott tapétavágó kést, és azzal többször megszúrta, illetve megvágta a sértettet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Felébredt a lányuk

A dulakodás zajára felébredt a 14 éves kislányuk, aki telefonon értesítette az édesanyja szüleit, majd a konyhából magához vett egy nagyobb kést azért, hogy segítsen az anyjának.

Leütötte

Ezt meglátta a férfi, aki elvette gyermekétől a kést, majd a kislányt ököllel úgy megütötte, hogy az a földre esett. Ezt követően az elkövető a késsel szurkálta tovább a földön fekvő sértettet, aki a helyszínen meghalt.

A lány az ablakon mászott ki

A gyilkos férfi gyermeke a bejárati ajtót nem tudta kinyitni, ezért az ablakon keresztül kimászott, ahol az időközben odaérkező nagyszülei várták. A sértett édesapja szintén az ablakon bejutott a lakásba, és azt látta, hogy a férfi a késsel többször hasba szúrja magát.

Apósát is megvágta

Felelősségre vonta a vádlottat, aki erre a késsel az apósát a homlokán kétszer megvágta. Az eseményeknek az vetett véget, hogy két rokon férfi a családi ház bejárati ajtaját betörte és kimenekítette a sértettet.

Emberölés bűntette

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A vádiratban a megyei főügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélje a vádlottat. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció