Családon belüli veszekedés fajult tettlegességig Nagyarban 2021. május 30-án éjjel. Egy férfi megölte feleségét, majd lányát is megkéselte.

Gyilkosság Nagyaron

Gyilkosság történt a Szabolcs-Szatmár – Bereg megyei Nagyaron vasárnap éjjel. Egy férfi megölte feleségét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

32 éves volt a nő

A rendelkezésre álló adatok szerint a házaspár között kialakult vita hevében a 34 éves férj olyan súlyosan bántalmazta 32 éves feleségét, hogy a helyszínen életét vesztette.

Lányát is megkéselte

A szon.hu azt írja, hogy a férfi a lányát is megkéselte. A dulakodásban a tettes is megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Eljárást indítottak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Itt történt az eset

Gyilkosság Borsodban

Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogy évek óta rettegésben élt az a nő, akit halálra késelt a férje a Borsod megyei Pácinban. A gyilkos férfi tette után megölte magát, felvágta az ereit. Négy gyermek maradt árván.

Elmenekült az asszony

Natasa mindennapjait a férje, János keserítette meg: a pokoli mindennapok miatt a négygyerekes asszony elmenekült legkisebb gyermekükkel közös, sárospataki otthonukból, hogy az apró községben kezdjenek új életet.

A gyerek végignézte

Fél évig nem is volt semmi probléma, az asszony élte békés mindennapjait, egészen a tragikus estéig, amikor János az életére tört. Közös lányuk a dráma alatt végig a házban volt, ám amikor az apja elővette a kést, félelmében kirohant a kertbe.

Felvágta az ereit

Miután János megölte a feleségét, autóba ült, majd Sárospatakra hajtott. Az autóban felvágta az ereit, majd amikor elvesztette az eszméletét, nekiment valaminek a kocsival. A halálát vérveszteség okozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu