Megölte feleségét, majd felvágta ereit és nekiment egy autónak a borsodi férfi. A négygyermekes asszony évek óta rettegésben élt.

Évek óta rettegésben élt az a nő, akit halálra késelt a férje kedd este a Borsod megyei Pácinban. A gyilkos férfi tette után megölte magát, felvágta az ereit.

Natasa mindennapjait a férje, János keserítette meg: a pokoli mindennapok miatt a négygyerekes asszony elmenekült legkisebb gyermekükkel közös, sárospataki otthonukból, hogy az apró községben kezdjenek új életet.

Fél évig nem is volt semmi probléma, az asszony élte békés mindennapjait, egészen a tragikus estéig, amikor János az életére tört. A Blikk úgy tudja, hogy közös lányuk a dráma alatt végig a házban volt, ám amikor az apja elővette a kést, félelmében kirohant a kertbe.

„A mi békés utcánkban még soha nem történt hasonló sem. Kedden este arra lettem figyelmes, hogy mentő és rendőrautók érkeztek. Amikor kimentem, akkor tették Natasát be a mentőbe, huszonéves lánya pedig zokogott. Szegényt nagyon sajnáltam, szörnyű volt így látni. Ő picit sérült, sántít az egyik lábára, hiába felnőtt már, az édesanyja segítette mindenben. Egyébként nem tudok sokat róluk, nagyon zárkózott életet éltek. Mindig az volt az érzésem, hogy az asszonyka fél valakitől vagy valamitől, azért ilyen visszahúzódó” – mondta a lapnak az asszony egyik szomszédja.

Miután János megölte a feleségét, autóba ült, majd Sárospatakra hajtott. Az autóban felvágta az ereit, majd amikor elvesztette az eszméletét, nekiment valaminek a kocsival. A halálát vérveszteség okozta.

A ház, ahol a lányával élt az asszony, nagyon közel van Natasa unokatestvérének ingatlanához. A férfi így belelátott a család mindennapjaiba.

„Ez az ember nem csak a családját, hanem az egész utcát terrorban tartotta. Szegény unokahúgomat rengetegszer elverte, szinte naponta jött ki a rendőrség hozzájuk. Nati végtelenül rendes nő volt, csak annyira rettegett Jánostól, hogy sokáig nem merte elhagyni. Végre megtette, de ez az őrült ott is megtalálta és végzett vele” – mondta elkeseredetten az unokatestvér.

A városban többen is úgy tudják, hogy a gyilkos férfinak drogproblémái voltak.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu