Egy felújítás alatt álló abaújvári házból vittek el a tolvajok különféle szerszámgépeket. A bejelentést követően a rendőrök Shelbi nyomozókutya támogatásával rövid idő alatt elfogták az elkövetőket.

Eljárás folyik

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse egy 27 éves és egy 25 éves abaújvári férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szagot fogott:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagy tételben vitték el a szerszámokat

A gyanúsítottak 2022. április 27-ét megelőzően betörtek egy abaújvári ingatlan területére, ahol különféle szerszámgépeket vittek el, majd egymillió forint összértékben.

Shelbi hamar ráakadt az eltulajdonított holmikra:

Csalhatatlan szimat

A bejelentést követően a helyszíni szemle adatai, és Toronyay Ákos r. főtörzszászlós Shelbi nevű a rendőrkutyájának csalhatatlan szimata alapján a nyomozók pár órán belül felkutatták, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható testvérpárt.

FRISS!

Vissza a jogos tulajnak

Az eljárás eredményeként a rendőrök az eltulajdonított alkalmatosságokat visszaadták jogos tulajdonosának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy volt az öröm:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu