Drámai baleset történt péntek délelőtt a 11. kerületben a Hunyadi János úton. A 37 éves motoros vélhetően túl gyorsan haladt, a nedves aszfalton megcsúszott és nekiütközött a kamionnak. Beszorult alá, a jármű pedig valósággal ledarálta a férfit, aki a helyszínen elhunyt.

Nem tudták megmenteni

Halálos közúti baleset történt április 22-én 9 óra 26 perckor a Budapest, 11. kerületi Hunyadi János út 4 szám előtt. A motorkerékpárt vezető 37 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők ellátása ellenére a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tragédi az úton

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorsan motorozott

Információink szerint a motoros gyorsan jött a Savoya Park felől, a papírárut szállító magyar kamion pedig elkezdett kanyarodni a telephelyről balra nagy ívben, a Savoya Park irányába.

Sátrat hoztak a helyszínelők

Pótkocsinak ütközött

A Honda motor a belső sávban közlekedett, pont a vontató és a pótkocsi között ütközött a kamionnak, majd a motoros lezuhant a nyeregből és a kamion alá szorult, ahonnét a fővárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel emelték ki.

Nem sikerült újraéleszteni

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. A Hunyadi János út a Kondorosi út és az Építész utca között teljesen le van zárva, csak a BKV buszait engedik át. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Motor a kamion alatt

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.