Halálos baleset miatt teljes útzár van a 8117-es számú út 16-os kilométerszelvényében, Lovasberény és Vereb között – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Két autó ütközött

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 10-én 13 óra 48 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépjármű a 8117-es számú út 16-os kilométerszelvényében, Lovasberény és Vereb közötti szakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az egyik sofőr

A baleset során a két járművezető megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy az elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Itt történt a baleset:

Motorbaleset Szegeden

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos baleset történt június 9-én, nem sokkal éjfél előtt Szegeden. A rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult. 

A helyszínen meghalt

A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt, írta közleményében a rendőrség.

Április végén Hódmezővásárhelyen halt meg egy motoros

Amint azt a Kékvillogó is megírta április végén felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén, az Ipoly utcánál. A mentők küzdöttek a súlyos sérüléseket szenvedett motoros életéért, de sajnos már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Tragédia: szegélykőnek csapódott, felborult és meghalt egy motoros Szegeden

Kiemelt kép: Illusztráció