Itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a híres magyar énekesnőről, akit még október végén vitt el a mentő, rendőri kísérettel a kórháza, miután kábult állapotban találtak rá az otthonában, vágásokkal a karján. Később kiderült a népszerű énekesnő kábítószert fogyasztott, a történtek után eljárás indult ellene, ám úgy tudni, felfüggesztették azt.

Együttműködött a hatóságokkal

Mint megírtuk ezután az előadó ellen eljárás indult, az otthonát átkutatták a hatóságok, drogkereső kutyákat is bevetettek, ezt követően pedig nagy erőkkel megindult dílerek felkutatása is. Az énekesnő a hírek szerint rendkívül együttműködő volt a hatóságokkal, a vallomásai alapján újabb gyanúsítotti nevek merültek fel, ám úgy tudni az előadó igazi nehézfiúkat dobott fel, emiatt az alvilágban kvázi vérdíjat tűztek ki a fejére. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megússza a büntetést

A hír, hogy az énekesnő nem kap komolyabb büntetést már korábban szárnyra kélt, ennek oka, hogy együttműködik a rendőrséggel. Viszont a hírek szerint elterelésre kell majd járnia, így kerülheti el csak a büntetőeljárást. Sőt, nagyon úgy néz ki, pontosan ez is történik, a naphire.hu információi szerint ugyanis pártfogót rendeltek ki az énekesnő mellé, ellene az eljárást pedig felfüggesztették. (az ügyben kábítószer terjesztés miatt meggyanúsított négy személlyel szemben tovább nyomoz a rendőrség)

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pártfogót kapott

A portál azt írja, “az elkülönített ügyben a gyanúsított a kábítószer birtoklás vétségének elkövetését beismerte és vállalta az ún. „elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkozott, hogy részt kíván venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson” – magyarázta dr. Bagoly Bettina a fővárosi főügyészség szóvivője, aki hozzátette, pártfogót is kirendeltek az énekesnő mellé, az eljárást pedig 1 évre, feltételesen függesztették fel.

Minimum 6 hónap

Úgy tudni, az énekesnőnek ez idő alatt minimum 6 hónapon keresztül, folyamatos kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt vennie. Ha ezt megteszi, akkor megszűnik a büntethetősége.

Mi pontosan az elterelés?

„Ha a gyanúsított vállalja az elterelést, egy évre felfüggesztik a büntetőeljárást. A terápiát a kijelölt addiktológus szakorvos vagy szakreferens végzi, és általában személyes találkozókra kerül sor, de olykor lehetnek csoportos terápiák is, amelyeken részt kell vennie” – magyarázta a portálnak a jogi szakember. Az alkalmak heti rendszerességűek, általában 1-1 órásak, de ez függ attól is, hogy az alany mennyire súlyos függőséggel küzd. Amennyiben sikeresen teljesíti az énekesnő a programot, akkor a szakembertől kap egy igazolást, aminek a bemutatása után a hatóságok megszüntetik az eljárást ellene. Ha azonban egyetlen alkalmat is kihagy, akkor nem kapja ezt meg folytatódhat az eljárás, sőt még rács mögé is kerülhet, írtuk meg korábban.

Gyógyszerre ivott és kokainozott

Az egyik korábbi tehetségkutató versenyzőjének egyébként óriási szerencséje volt, ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. A fiatal nő szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak.

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

A drogos magyar énekesnőnek az elterelés az utolsó lehetősége: ha csak egyetlen alkalmat is kihagy, mehet a rácsok mögé

Kiemelt kép: Illusztráció