A kellemetlen drogügybe keveredett híres magyar énekesnő úgy kerülheti el a komolyabb büntetést, ha együttműködik a nyomozókkal, és részletes információkkal szolgál azokról a dílerekről, akikkel kapcsolatba került. Ennek azonban komoly ára lehet, mert az alvilág legsötétebb szereplői könyörtelen bosszúra készülnek.

Egy személyt már letartóztattak

Újabb fejlemény szivárgott ki annak a híres magyar énekesnőnek az ügyében, akire tavaly ősszel rendőrt hívtak miután kiderült, hogy kábítószert fogyasztott. A hatóság márciusban közölte, hogy a történtekkel kapcsolatban négy személy ellen folyik vizsgálat. Közülük egy embert már le is tartóztattak. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sebek voltak a karján

Az énekesnőre megsebzett karral találtak rá a lakásán, a kórházba való szállítását követően pedig a toxikológiai vizsgálat kimutatta, hogy kábítószert fogyasztott. A mentőket a főbérlője értesítette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Félhetnek a dílerek

A sztárénekes azóta folyamatosan kapcsolatban áll a hatóságokkal, és több információt is megosztott velük a drogdílerek tevénységével kapcsolatban, utóbbiak közül fel is dobott néhányat – írja a Blikk.

Bosszú és vérdíj

Az alvilág szereplőinek ez állítólag nagyon nem tetszik, több drogkereskedő is haragra gerjedt. Nem akarnak lebukni vagy börtönbe jutni, ezért minél hamarabb el akarják hallgattatni az énekesnőt, és vérdíjat tűztek ki a fejére.

Durva fenyegetések

„A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés” – mondta egy bennfentes informátor a bulvárlapnak.

Több személyt is kihallgattak már a rendőrök

Elsősorban a már említett négy személy akar bosszút állni az énekesnőn, aki több más személyt is magára haragított az alvilágban. A négy embert kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják, és már ki is hallgatták őket.

Így úszhatja meg a komolyabb büntetést az énekesnő

Az informátor szerint az énekesnő nem kap komolyabb büntetést, mert együttműködik a rendőrséggel. Ugyanakkor elterelésre kell járnia, aminek az a lényege, hogy ha az érintett beismeri a könnyű drogozást, illetve részt vesz megelőző-felvilágosító előadásokon, akkor elkerülheti a büntetőeljárást.

Belátta, nincs más lehetősége

„Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves. Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést, de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt a lehetőséget, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van” – árulta el az énekesnő egyik ismerőse.

Mindent beismert

A BudaPestkörnyéke.hu márciusban írt arról, hogy beismerte a rendőrségen a kábítószerfogyasztást az az énekesnő, akire önkívületi állapotban találtak rá.

Gyógyszerre ivott és kokainozott

Az egyik korábbi tehetségkutató versenyzőjének óriási szerencséje volt, ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. A fiatal nő szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak.

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. 

Mások is bajban

Árpa Attila színész évekig járt bíróságra, mert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították. A divattervező Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben az óta. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: police.hu