Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

Videó készült

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, mely során azt állapították meg, hogy három fiatalkorú fiú az elkövető. A videó egy iskola előtt készült 2023. június 2-án délután. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Embertelen, megalázó

A trió egyik tagja lökdöste, megpofozta és megrúgta a sértettet, majd arra kényszerítette, hogy megcsókolja a cimborája cipőjét. A megalázó esetet egy harmadik társuk rögzítette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fiatalok tették

A beszerzett adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves, egy 14 éves és egy 17 éves fiú gyanúsítható. Kettejüket már kihallgatták az esettel kapcsolatban, és harmadik társuk sem kerülheti el a gyanúsítást.

Szabadlábon

A fiúk jelenleg szabadlábon védekezhetnek, nekik kényszerítés bűntette miatt kell felelniük, derült ki a rendőrség közleményéből.

A rendőrség felhívása

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy egy-egy, először csak viccesnek tűnő cselekedetük, könnyen komoly, akár büntetőjogi következményeket is vonhat maga után. Ha ilyen jellegű bántalmazás, megalázás szemtanúja, esetleg áldozattá válik, kérjük, hogy forduljon azonnal a rendőrséghez!

Nem egyedi eset

Az ehhez hasonló történések sajnos nem ritkák, itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a szigetvári történetről, melynek során fiatalok támadtak rá egy diáktársukra. Az eset még 2021-ben történt és videó is készült róla.

Fiatalok támadtak rá egy társukra

A történetről akkor a bama.hu számolt be, mint írjtk egy olvasójuktól kapták az információt, mely szerint fiatalok támadtak egy diáktársukra a szigetvári középiskolában.

Felvétel is készült

A lap beszámolója szerint a diákok közti nézeteltérés verekedéssé fajult, ráadásul az egészről felvétel is készült, melyen jól látszik, hogy két diák keveredett konfliktusba egy harmadik társukkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sokkoló videó a mai napig elérhető a videómegosztón:

Kiemelt kép: Illusztráció