A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 41 éves gógánfai, egy 19 éves gyulakeszi, egy 21 éves badacsonytördemici és egy 19 éves sümegi férfit gyanúsít.

Szóváltásból dulakodás

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. június 5-én délelőtt arról, miszerint Sümeg egyik utcájában több személy hangos szóváltásba keveredett egymással, mely dulakodásig fajult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előkerült egy éles tárgy

Egy 19 éves gyulakeszi férfi szidalmazni kezdte két haragosát, a 19 éves sümegi és a 21 éves badacsonytördemici  fiatalokat az utcán, majd a zsebéből egy éles vágóeszközt vett elő, amivel megindult az egyik férfi felé, aki egy, az utcán kihelyezett hirdetőtáblát kapott fel a viszont támadásra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kövekkel kezdte dobálni

A 19 éves gyulakeszi fiatal ekkor kövekkel kezdte dobálni haragosait, akik a kődobálást is viszonozták felé, majd a 19 éves gyulakeszi támadó elhagyta a helyszínt.

Lelépett majd visszajött

Pár perc múlva azonban egy személygépjármű utasaként tért vissza és annak ablakán egy golfütőt kitartva próbálta megütni a még mindig a helyszínen tartózkodó két embert.

Megpróbálta elütni

A jármű sofőrje, a 41 éves gógánfai férfi pedig a járművet a járdára kormányozta, és megpróbálta elütni a 19 éves sümegi fiatalt, aki ekkor egy, a közelben kihelyezett fém állványt vett magához, s miközben elugrott a jármű elől, arra ráütött, aminek következtében a gépkocsiban rongálódás keletkezett.

Garázdaság bűntette

A rendőrök mind a négy férfit aznap elfogták, majd őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két 19 és a 21 éves fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Közúti veszélyeztetés

A 41 éves járművezető ellen közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Embertelen és megalázó: sokkoló, amit a soltvadkerti tinik műveltek egy diáktársukkal, videóra is vették a borzalmakat

Kiemelt kép: police.hu