Egyik halálos baleset követi a másikat! Ezúttal Tatabánya és Környe között, valamint Halmajugra közelében történt tragédia. Ma már ez a sokadik, halálos áldozatot követelő közúti katasztrófa.

Tatabánya és Környe között

A rendőrség tájékoztatása szerint Tatabánya és Környe között három jármű ütközött össze. A balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Kerülni az ipari park felé lehetett, ám azóta helyreállt a forgalom.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Halmajugránál is meghalt egy ember

A hatóság nem sokkal később egy friss közleményben közölte, hogy Halmajugra közelében is tragédia történt, ott árokba csapódott egy személyautó. Mint írják a balesetben a jármű utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőrt orvosi ellátásra szállították.

Egyik baleset éri a másikat

Ma már egyébként több, halálos kimenetelű baleset is történt az utakon, amint azt a Kékvillogó is megírta  Lovasberény és Vereb között két autó ütközött. A balesetben során a két járművezető megsérült, sőt egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Motorbaleset Szegeden

Portálunk is beszámolt róla, hogy halálos baleset történt június 9-én, nem sokkal éjfél előtt Szegeden. A rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult. 

A helyszínen meghalt

A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt, írta közleményében a rendőrség.

Április végén Hódmezővásárhelyen halt meg egy motoros

Mi is hírt adtunk róla, hogy április végén felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén, az Ipoly utcánál. A mentők küzdöttek a súlyos sérüléseket szenvedett motoros életéért, de sajnos már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Tragédia: szegélykőnek csapódott, felborult és meghalt egy motoros Szegeden

Kiemelt kép: Helyszíni fotó a Tatabánya és Környe közti balesetről – Forrás: MTI/Bodnár Boglárka