Halálos közlekedési baleset történt Szegeden, a Körtöltés utcában. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az utca érintett szakaszán félpályás útlezárás volt érvényben, derült ki a rendőrség közléséből.

Felborult

A baleset 2023. június 9-én valamivel éjfél előtt történt Szegeden, a Körtöltés utcában. A rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt, írta közleményében a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Április végén Hódmezővásárhelyen halt meg egy motoros

Amint azt a Kékvillogó is megírta április végén felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén, az Ipoly utcánál. A mentők küzdöttek a súlyos sérüléseket szenvedett motoros életéért, de sajnos már nem lehetett megmenteni.

Márciusban egy félresikerült előzésből lett halálos baleset

Ahogyan azt portálunk is megírta márciusban egy félresikerült előzésből lett tragédia, egy két motoros és egy kamion ütközött össze, az egyik motoros még a helyszínen meghalt.

A nagyszülőknek szóltak először

Az áldozat a 24 éves István volt, akinek szülei évekkel ezelőtt elváltak, így ő nagyszüleihez költözött. A baleset után a rendőrök az áldozat bejelentett lakcímére mentek ki, a nagyszülőket értesítették haláláról.

Mint ha a barátnője lett volna a motor

„István nagyon büszke volt a motorjára, arra, hogy ilyen fiatalon meg tudta venni magának. Engem is gyakran hívott, hogy nézzem meg, milyen szép. Mondogattam is neki, hogy úgy bánik azzal a motorral, mintha a barátnője lenne” – elevenítette fel akkor az emlékeit a meghalt fiú nagynénje, Judit.

A Margit hídon motoros futárt gázoltak

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy a napokban  egy figyelmetlen autós elgázolt egy motoros a Margit hídon, ám 24 éves férfi szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nem látta az autóst

A motoros futár az RTL Híradónak idézte fel a balesetet, amelyről elmondta, hogy csak a becsapódás előtti utolsó másodpercben, a visszapillantó tükörben látta meg a közeledő autót.

Végig magánál volt

A férfi végig magánál volt, csak hangfoszlányokra emlékszik, akkor még fájdalmat sem érzett. Később derült ki, hogy a hátát és a lábát ütötte meg – hangzott el.

Sokadik balesete

Csoda, hogy nem haltam meg – emlékezett vissza a férfi, aki már két éve dolgozik futárként. Mint mondta, ez volt a harmadik komolyabb balesete.

Sokan segítettek

Az esés után többen is próbáltak segíteni a motorosnak – akin volt bukósisak –, köztük volt a vétkes sofőr, aki nem hajtott el a helyszínről azonnal, így nem követett el cserben hagyást. Az autót vezető külföldi férfi ellen eljárás indult – tették hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu