Nagy erőkkel keres a rendőrség egy  Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei kamaszlányt. A 16 éves Etelka június 7-én tűnt el, közölte közleményébe a hatóság.

Lakóhelyéről tűnt el

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Tarcsa Etelka Anikó eltűnése ügyében. A 16 éves zagyvarékasi nő 2023. június 7-én, a délutáni órákban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

A lány 167 cm magas, 63 kg súlyú, átlagos testalkatú. Haja hosszú, sötét barna, hullámos, melyet mindig kontyolva visel. Eltűnésekor sötétkék nadrágot, sötétkék hosszított felsőt és fehér sportcipőt viselt.        

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotón a fiatal lány

Ezt kéri a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tarcsa Etelka Anikót felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Eltűnt egy 55 éves családapa

Amint azt a Kékvillogó is megírta a családapa május 25-én tűnt el, kerékpárral indult Kecskemét irányába, de azóta senki nem tud róla semmit. A hatóság nagy erőkkel keresi őt.

Van aki úgy tudja, megtalálták

Akadnak, akik szerint meglett a 41 éves férfi. Zsolt családja azonban megerősítette, hogy továbbra is keresik szerettüket. A Lakitelekről kerékpárjával eltűnt Zsolt családja elzárkózik a nyilvánosságtól, összeomlottak a történtek miatt. 

Kecskemétre indult

A borsonline.hu cikke szerint napok óta nem tudni új információt a május 25-én eltűnt Zsolt ügyével kapcsolatban. A férfi aznap reggel megreggelizett, majd kerékpárjával Kecskemét irányába indult.

Nem adott életjelt

Életjelet azóta nem ad magéról, családjának fogalma sincs róla, hová tűnhetett el. A 41 éves Zsolt eltűnését a rendőrségen is bejelentették, a férfit a hatóság is nagy erőkkel keresi.

Még mindig keresik

Zsolt családja az eltűnését követő napokban még nyilatkozott a Borsnak, mostanra azonban teljesen elzárkóztak a nyilvánosságtól.

Az anyja megerősítette, hogy nem találták meg

Édesanyja azonban annyit megerősített a Ripostnak, hogy bár a netezők közül többen azt írják, hogy fia előkerült, ez nem igaz, továbbra is eltűntként keresik Zsoltot.

Hétéves kislánya hazavárja

Az asszony korábban elárulta, fiát hétéves kislány is hazavárja. „Az eltűnése előtt pár nappal volt egy kis problémája, nem családi, hanem vele történetek dolgok és az eltűnése napján, amikor felébredt, még zavart állapotban volt. Megreggelizett és elment” – mondta akkor zokogva az édesanya.

170 centi magas

Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, 75 kilogramm, eltűnésekor sötétkék alapon piros N betűs cipőt viselt a lábán, sötétkék melegítő alsóban, és sötétkék mintás pólóban hagyta el otthonát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ő Zsolt

Kiemelt kép: Az eltűnt lány – Forrás: police.hu