Május 25-én tűnt el, kerékpárral indult Kecskemét irányába, de azóta senki nem tud róla semmit. A hatóság nagy erőkkel keresi őt.

Van aki úgy tudja, megtalálták

Akadnak, akik szerint meglett a 41 éves férfi. Zsolt családja azonban megerősítette, hogy továbbra is keresik szerettüket. A Lakitelekről kerékpárjával eltűnt Zsolt családja elzárkózik a nyilvánosságtól, összeomlottak a történtek miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kecskemétre indult

A borsonline.hu cikke szerint napok óta nem tudni új információt a május 25-én eltűnt Zsolt ügyével kapcsolatban. A férfi aznap reggel megreggelizett, majd kerékpárjával Kecskemét irányába indult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem adott életjelt

letjelet azóta nem ad magéról, családjának fogalma sincs róla, hová tűnhetett el. A 41 éves Zsolt eltűnését a rendőrségen is bejelentették, a férfit a hatóság is nagy erőkkel keresi.

Még mindig keresik

Zsolt családja az eltűnését követő napokban még nyilatkozott a Borsnak, mostanra azonban teljesen elzárkóztak a nyilvánosságtól.

Az anyja megerősítette, hogy nem találták meg

Édesanyja azonban annyit megerősített a Ripostnak, hogy bár a netezők közül többen azt írják, hogy fia előkerült, ez nem igaz, továbbra is eltűntként keresik Zsoltot.

Hétéves kislánya hazavárja

Az asszony korábban elárulta, fiát hétéves kislány is hazavárja. „Az eltűnése előtt pár nappal volt egy kis problémája, nem családi, hanem vele történetek dolgok és az eltűnése napján, amikor felébredt, még zavart állapotban volt. Megreggelizett és elment” – mondta akkor zokogva az édesanya.

Keresték, nem találták meg

Vasárnap reggel egy nagyobb keresést indítanak Zsolt felkutatására Tiszazug irányába. Ez az akció azonban május 28-án volt, az akkori keresés eredményre nem vezetett, új információ pedig azóta nincs Zsolt hollétéről. Jelenleg egy biztos: Zsoltot továbbra is keresik, mint azt édesanyja elárulta, a férfit hétéves kislánya is várja haza.

170 centi magas

Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, 75 kilogramm, eltűnésekor sötétkék alapon piros N betűs cipőt viselt a lábán, sötétkék melegítő alsóban, és sötétkék mintás pólóban hagyta el otthonát.

Ő Zsolt

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu