A mentők küzdöttek a súlyos sérüléseket szenvedett motoros életéért Hódmezővásárhely belterületén, de nem tudták megmenteni az életét.

Hódmezővásárhely belterületén történt a baleset

Felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén, az Ipoly utcánál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A tűzoltók is kivonultak

A város hivatalos tűzoltói is a helyszínre siettek, áramtalanították a járművet. A baleset idején jelentős forgalomkorlátozás volt csütörtök este – tudta meg a szeged365.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mentők küzdöttek a motoros életéért

A portál olvasói is megerősítették, hogy a kivonuló mentők próbálták megmenteni a súlyos sérülést szenvedett motoros életét.

Két órára lezárták a környéket

A rendőrség szerint a helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra lesz – közölték, a Rutin applikáció helyszínként a Nagysziget tanyát jelölte meg.

Meghalt a motoros

Nem sokkal nyolc óra után közölte a szeged365.hu, hogy hiába jött a gyors segítség, a motoros életét már nem tudták megmenteni. A tragédia okait még vizsgálja a rendőrség.

Márciusban egy félresikerült előzésből lett halálos baleset

Tragédia lett egy félresikerült előzésből Zala vármegyében, ahogy azt korábban a kekvillogo.hu is megírta. A kamionsofőr elismerte felelősségét és szeretett volna személyesen bocsánatot kérni, azonban a rendőrök inkább eltanácsolták ettől.

Nekik szóltak először

„Amikor kicsi volt, nagyon sokszor vigyáztam rá, és a kapcsolatunk később is erős maradt. Az édesapám ezért engem kért meg, hogy értesítsem a nővéremet, Izabellát a fia haláláról” – nyilatkozta a Ripostnak a nádasdi tragédiában elhunyt István nagynénje.

Azonnal életét veszítette

A halálos baleset csütörtök délután történt a Vas vármegyei Nádasd község közelében, a 86-os számú főúton. Itt eddig tisztázatlan körülmények közt egy kamion és két motorkerékpáros ütközött össze. Egyikük a helyszínen életét veszítette.

A nagyszülőknek szóltak először

Az áldozat a 24 éves István volt, akinek szülei évekkel ezelőtt elváltak, így ő nagyszüleihez költözött. A baleset után a rendőrök az áldozat bejelentett lakcímére mentek ki, a nagyszülőket értesítették haláláról. A férfi nagyapja és nagybátyja azonnal a helyszínre sietett.

Mint ha a barátnője lett volna a motor

„István nagyon büszke volt a motorjára, arra, hogy ilyen fiatalon meg tudta venni magának. Engem is gyakran hívott, hogy nézzem meg, milyen szép. Mondogattam is neki, hogy úgy bánik azzal a motorral, mintha a barátnője lenne” – elevenítette fel emlékeit nagynénje, Judit.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/police.hu