Döbbenet! Fiatalok támadtak rá egy diáktársukra a szigetvári középiskolában. Az esetről videó is készült, a nyomozás az ügyben jelenleg is tart.

Fiatalok támadtak rá egy társukra

A történetről a bama.hu számolt be, mint írják egy olvasójuktól kapták az információt, mely szerint a múlt héten fiatalok támadtak egy diáktársukra a szigetvári középiskolában. A nyomozás még tart. verekedés történt a Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolában. Két fiatal diák támadt rá egy másik diáktársukra, akivel valószínűleg már előzőleg konfrontálódtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felvétel is készült

A lap beszámolója szerint a diákok közti nézeteltérés verekedéssé fajult, ráadásul az egészről felvétel is készült, melyen jól látszik, hogy két diák keveredett konfliktusba egy harmadik társukkal.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt a videó:

A megtámadott fiú nem védekezett

A videón az is jól látszik és hallható is, hogy a megtámadott fiú nem védekezett, nem ütött vissza, holott a jelenlévők arra biztatták, hogy ne hagyja magát, valószínűleg inkább szóbeli megegyezésre hajlott volna.

Felháborító

A portál olvasója, aki a felvételt is beküldte, azt mondja, felháborító, hogy a mai világban megtörténhetnek ilyen és hasonló esetek egy intézmény területén, sőt, egy iskola falain belül. A diákok felügyelet nélkül hagyása esetén szinte bármit csinálhatnak, amit akarnak. Vajon mi lenne a helyes megoldás az ilyen ügyek elkerülésének érdekében?

Ezt közölte a rendőrség

A lap az ügyben kereste Az ügyben megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik röviden tájékoztattak az esetről. “Az eset kapcsán október 8-án tettek bejelentést a Szigetvári Rendőrkapitányságon. A verekedésben résztvevő fiatalok ellen garázdaság miatt nyomoznak a szigetvári rendőrök.” – közölték.

FRISS!

Az iskola nem nyilatkozik

Továbbá keresték a Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolát is a verekedés ügyében, azonban onnan nem érkezett válasz. Az iskola titkársága többszöri telefonhívásukra is azt mondta, hogy az igazgató nem elérhető. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Videorészlet