Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt tragikus körülmények közt elhunyt a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője. A Csontos Karinát Kárpátalján érte a végzetes baleset, miután egy autómentőnek rohant az a gépkocsi, amelyben a TV2 versenyzője is utazott. Az autó azonnal  kigyulladt, négyen a helyszínen szörnyethaltak, köztük Karina is.

Meghalt a tv2 sztárja

Mint megírtuk autóbalesetben elhunyt Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője. A tragikus hírről Tóth Gabi írt bejegyzést Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tóth Gabi így búcsúzik

“Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!”- írta az énekesnő összetörten.  

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tolvai Reni dalát énekelte

A 16 éves Karina Ukrajnából érkezett, és az előválogatón Tolvai Reni Hagylak menni című dalát énekelte. A tehetséges lányon Tóth Gabi és Majka össze is vesztek, de Karina végül Tóth Gabi csapatába került.

Énekesnő akart lenni

A fiatal tehetség az élő show-ba nem jutott be, de lenyűgözte a mestereket, és a bemutatkozó kisfilmjében azt mondta, mindent meg fog tenni azért, hogy énekesnő legyen.

Belerohant az autómentőbe

A tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt péntek hajnalban. A Renault típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe.

Így nézett ki a baleset után a két jármű

Forrás: ukrán rendőrség

Négyen haltak meg

A személygépkocsi 45 éves sofőrje, a 16 éves Karina, egy 21 éves rendőr és egy 25 éves határőr  és azonnal meghalt. A tréler vezetőfülkéjében tartózkodó férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Ebben az autóban utazott a TV2 sztárja

Forrás: ukrán rendőrség

A balesetről az ukrán rendőrség az alábbi videót tette közé

Karina édesanyja sokkot kapott

Karina egyik barátnője a Tények műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, a lány családja teljesen összetört. Sőt, Karina édesanyja olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba is kellett szállítani.

A riport itt nézhető vissza:

Volt csapattársai is gyászolják

A Tényekben megszólaltak Karina versenytársai is, akikkel a Sztárban sztár leszek! műsora során ismerkedett meg. Venczli Dóra elmondta, hogy Karina egy nagyon szerény és kedves lány volt, és pont aznap este beszélt vele, amikor a baleset történt. Továbbá Balogh Krisztofert is nagyon lesújtotta a hír, ő is egy tehetséges, csupa szív lányként emlékezik Karinára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A videó itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Csontos Karina – Forrás: TV2