Már hét éve annak, hogy a Hajdú-Bihar megyei Kokadról eltűnt az akkor 17 éves fiatal lány Noémi. A család azóta folyamatosan keresi, meggyőződésük, hogy a lányt elrabolták, a reményt pedig sosem adják fel, bíznak benne, hogy Noémi egyszer előkerül.

DNS minta

Teszik ezt mindannak ellenére, hogy sokan úgy vélik, Nagy Noémi Mercédesz már nincs az élők sorában. “Két hete csöngettek be hozzánk a létavértesi rendőrök DNS-mintát venni. Ennek az eredményére várunk jelenleg.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hasonlít Noémire

“Azt mondták, találtak egy holttestet Németországban, amit nem tudtak azonosítani, de nagyon hasonlít a testvéremre” – mondta a Blikknek az eltűnt lányt nővére, Szandra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismeretlen női holttest

Az ismeretlen női holttestet Stuttgart közelében, a Bundesstraße 28-as úton, egy parkoló melletti árokban találta meg egy gombaszedő. A hatóságok úgy vélik a nőt meggyilkolták, a testén égésnyomokat találtak.

Nem tudták azonosítani

Eddig nem tudták azonosítani, ezért fantomkép készült róla, továbbá a tetoválásait is lefényképezték. A képek azóta bejárták mind a magyar, mind pedig a német Facebook csoportokat, többen pedig felfigyeltek rá, hogy a rajz mennyire hasonlít a 2014-ben nyom nélkül eltűnt Noémire.

Az eltűnés előtt

“Az utolsó napján jókedvűen vásárol egy debreceni ékszerboltban. Este hétkor még hazakísérte az egyik barátnőjét, aki csupán pár utcára lakott tőlünk. Onnan még felhívta az édesanyánkat, hogy nemsokára hazaér, de azóta nem tudunk róla semmit. Nem volt előjele annak, hogy el akarna szökni itthonról. Azóta kiderítettük, hogy több ember is tudhatott arról, hogy ki vihette őt erőszakkal külföldre, de állítólag az elrablójától már meg is szökött.”

FRISS!

Több helyen keresték a rendőrök

“A rendőrök több helyen is keresték, de sehol nem találtak rá. Tetoválásai ugyan akkor még nem voltak, de azóta csináltathatott magának. Bízunk benne, hogy nem őt találták meg. Nem tudunk mást csinálni, imádkozunk a Jóistenhez, hogy ne ő legyen. Összesen heten vagyunk testvérek, az édesanyánk azóta teljesen belebetegedett a bizonytalanságba. A holttest hírére pedig csak még jobban összezuhant” – mondta a portálnak a lány testvére.

A rendőrség azóta is keresi

Fotó: police.hu

Csecsemőgondozónak tanult

Kiemelte, ő inkább abban bízik, hogy a húga valahol titokban él, de nem akarja, hogy az ő holtteste legyen az, amit megtaláltak. Noémi egyébként annak idején a debreceni középiskolába járt, csecsemőgondozónak tanult, az iskolában jók voltak az eredményei és a magatartása is rendben volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nagy Noémi Mercédesz – Forrás: police.hu