„Rendőrség, nyissa ki az ajtót!” – kiabálták a társasház lépcsőházában a komlói rendőrök. Az ajtót senki sem nyitotta ki, ezért a zsaruk betörték és elfogták a börtönőrt megtámadó férfit. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.

A parkolóban meglátta és rátámadt

A gyanú szerint a tettes július 20-án 17 óra 30 perc körül az egyik áruház parkolójában rátámadt, fenyegette, majd többször megütötte azt a férfit, aki abban a büntetés-végrehajtási intézetben dolgozik körletfelügyelőként, ahol korábban a férfi a büntetését töltötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megérkeztek a rendőrök

A tettes, mint aki jól végezte dolgát a bunyó után hazament és azt gondolta ez így rendben van. Arra nem számított, hogy a rendőrök fognak nála kopogtatni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Betörték az ajtót

Először hangosan és erélyesen kérték, hogy nyissa ki az ajtót. Miután senki sem nyitotta ki, a rendőrök pillanatok alatt betörték a bejáratot és már bent is voltak a lakásban.

Elfogták a tettest

A bántalmazót a rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével a lakásán elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Nem tetszett neki a videó sem

A gyanúsított ellen hivatalos személy elleni erőszak, valamint könnyű testi sértés miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság. A kigyúrt tettesnek nem nagyon tetszett, hogy rendőrségi videó készül róla. Ezt a cikkünk alján lehet megnézni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezeket ne hagyd ki:

Közterületesekre támadt

Meglehetősen gyakoriak a hivatalos személyek ellen elkövetett támadások. Nemrég egy túlságosan is erőszakosan kéregető férfi miatt kértek rendőri beavatkozást a váci közterület-felügyelők. Mint kiderült, az egyenruhások már jól ismerték a kéregető férfit, többször is intézkedtek vele szemben, legutoljára nem viselte jól az elszámoltatást.

Támadás a vonaton

2020. augusztus 14-én este egy férfi a Lajosmizse-Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. Ezt a tettest is hivatalos személy elleni erőszak miatt keresték.

2-8 évet kaphatnak

A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a hivatalos személy elleni erőszakot fegyveresen vagy felfegyverkezve követik el. Egy tapétavágó lehet fegyver, így hosszú időre börtönben kerülhet a tettes, de az áruház parkolójában a volt fegyőrét megverő férfi is minimum két évre visszamehet a börtönbe.

Itt a videó a volt fegyőrét megverő férfi elfogásról

Kiemelt kép: illusztráció