Tapétavágóval többször megvágta és ököllel bántalmazta a Lajosmizséről Budapestre tartó vonat jegyvizsgálóját egy utas pénteken este.

Péntek este a Lajosmizséről 20:41-kor a főváros felé indult S21-es járat (2931-es vonat) jegyvizsgálóját Dabas és Inárcs-Kakucs állomás között menet közben bántalmazta egy utas – írja a 24.hu. A lap értesüléseit a MÁV is megerősítette.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából kiderült, a vonaton tartózkodó személy a nála lévő tapétavágóval többször megvágta és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót. A bántalmazó férfi ezután leugrott a mozgó vonatról, és elmenekült. A kalauz csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Lajosmizséről Budapestre tartó szerelvény az esetet követően Inárcs-Kakucs állomástól nem közlekedett tovább, a rendőrség az állomáson végezte a helyszínelést.

A Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak büntette miatt indított eljárást.

Kiemelt kép: Illusztráció