Munkahelyi balesetben meghalt egy férfi szerdán egy üzemben, a Nógrád megyei Bátonyterenyén. 2 évvel ezelőtt egy 20 éves lány halt meg munkahelyén, miután egy teherautó falhoz préselte.

Esztergagépbe szorult egy férfi

Egy fémszerkezeteket gyártó cégnél az esztergagépbe szorult egy dolgozó szerda délután Bátonyterenyén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a férfi

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Anger Cintia, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője az MTI megkeresésére a balesetről azt közölte: a középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Itt történt a baleset

Tragédia Hajdúnánáson

2019 decemberében egy hátrafelé tolató teherautó préselte a falhoz azt a fiatal dolgozót Hajdúnánáson.

Ládamosóként dolgozott

Ládamosóként dolgozott egy húsüzemben az a mindössze húszesztendős nő, akit olyan erővel szorított falhoz egy tolató teherautó, hogy nem sokkal később a kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe.

A testvére is ott dolgozott

L. Szandi testvére is a telepen dolgozott, aki az akkori hírek szerint végignézte a 20 éves lány halálát.

Szüleit támogatta fizetéséből

A LikeNews.hu a baleset után azt írta, hogy Szandit szülei nem tudták őt támogatni, ezért a lány kénytelen volt dolgozni, hogy ő támogassa szüleit.

Vonattal járt dolgozni

A lány minden reggel vonattal járt Tiszavasáriból a hajdúnánási munkahelyére. A tragédia előtt egy évvel kezdett el dolgozni a húsüzemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció