Egy túlságosan is erőszakosan kéregető férfi miatt kértek rendőri beavatkozást a váci közterület-felügyelők. Mint kiderült, az egyenruhások már jól ismerték a kéregető férfit, többször is intézkedtek vele szemben, legutoljára nem viselte jól az elszámoltatást.

Egy nő kért segítséget

A váci közteresek épp járőrszolgálatot teljesítettek, amikor június 16-án, délután Vácon leintette őket egy asszony. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vácon történt az eset

Fagyizó előtt koldult a tettes

A nő elmondta a köztereseknek, hogy fél elmenni a közeli fagyizó előtt, mert ott egy férfi nagyon erőszakosan kéreget. Az asszony azt is mondta, attól tart, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor rá fog támadni.

Csak aznap kétszer megállították

A kiérkező rendőrök egyből felismerték a férfit, hiszen korábban már volt alkalmuk találkozni vele. A már jól ismert férfi egy padon terült el, és csak aznap már kétszer intézkedtek vele szemben a rendőrök.

Már többször szembe került a rendőrökkel

Megtámadta a köztereseket

Az újabb intézkedés során azonban a férfi folyamatosan kiabált és tiltakozott, melynek során rúgkapált, harapott és masszív ellenállást tanúsított. A férfi három közterest meg is sebesített, ezért az egyenruhások segítséget kértek.

Elfogták az elkövetőt

A kiérkező járőrök P. Zsoltot elfogták és előállították. Ezt követően gyanúsítottként kihallgatták, viszont a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. Sőt, a történteket épp ellenkezőleg állította be: szerinte a három férfi lépett fel támadólag vele szemben.

Elvitték a férfit

Letartóztatták

A 22 éves férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság három rendbeli hivatalos személy elleni erőszak bűntettének, valamint három rendbeli könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A rendőrök egyben kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság június 18-án elrendelt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Váci elfogás – Forrás: Police.hu