A rendőrök és a NAV munkatársai közös akcióval fogták el a 39 éves újkenézi férfit. Az egyenruhások a férfi újkenézi lakásában találták meg a zárjegy nélküli, csempészetből származó cigarettákat.

Átkutatták a lakást

A Záhonyi-és a Barabási Határrendészeti Kirendeltség, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy összehangolt akció keretén belül – mivel felmerült a bűncselekmény gyanúja – átvizsgáltak egy lakóházat Újkenézen június 17-én. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újkenézen bukott le a férfi

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mint 16 ezer dobozt találtak

Az alapos házkutatás során az egyenruhások az ingatlanhoz tartozó melléképületben több mint 16000 doboz, mesterkartonokba és nejlonzsákba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak, írja a rendőrség.

Több ezer doboz került elő

Megpróbálta felgyújtani a bizonyítékot

Amikor a 39 éves újkenézi férfi észrevette, hogy megtalálták a rendőrök, megpróbálta felgyújtani a dohányt, azonban az egyenruhások ebben megakadályozták és elfogták. Kezére bilincs került, majd elindult ellene az eljárás.

Sok milliót ért a csempészcigi

NAV-osokhoz került a férfi

A rendőrök a 39 éves férfit a 31 milliós csempészcigaretta készletével együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Egy embercsempészt is lekapcsoltak

Mint korábban beszámoltunk róla, egy 21 éves embercsempész okozott balesetet az M1-esen. A balesetben összesen nyolcan sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították.

Mind megsérültek

Az embercsempész férfi Győr közelében szenvedett balesetet az illegális bevándorlókkal együtt. Az ütközés következtében négyen súlyosan megsérültek és szintén négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. Az autó 21 éves szerb állampolgárságú sofőrjét a rendőrök elfogták és előállították a győri rendőr-főkapitányságra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lefoglalt dohányáru – Forrás: Police.hu