Óriási bulit rendezett vasárnap este fia tiszteletére egy Jászapátiban élő mulatós zenész. A szomszédokat zavarta a ricsaj, ezért a helyi képviselő segítségét kérték, aki kihívta a rendőröket. Akkora balhé lett a dologból, hogy az egyik szomszédot a helyi banda megverte, a képviselőt pedig a zenész megfenyegette.

Buli Jászapátiban

Többszáz fős buli volt vasárnap este Jászapátiban egy a környéken ismert mulatós zenésznél.  A szomszédok jelezték, hogy zavarja őket a hangoskodás, még a körzet fideszes országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost is segítségül hívták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrt hívott a képviselő

A politikus fokozottabb rendőri intézkedést kért, mert az egyik szomszédot megverték. Pócs János szerint a zenész, akit tudomása szerint a rendőrök elvittek, meg is fenyegette őt.

Megfenyegették a politikust

Pócs János hétfőn dél körül posztolt egy fotót Facebookra, mellé pedig azt írta, hogy egy Jászapátiban ismert mulatós zenész megfenyegette őt, de a képviselő jelezte neki a Facebookon: „Várlak, de várnak még rád máshol is!”, utalva arra, hogy az illetőt elvitték a rendőrök a nagyszabású vasárnap esti intézkedés során.

Első áldozó volt a zenész fia

Pócs János a Telexnek azt mondta, a zenész és családja nagyszabású bulit rendezett Jászapátiban, mert az egyik gyerek első áldozását ünnepelték. A politikus szerint mintegy kétszáz vendég volt a buliban, „az ország minden pontjáról érkeztek a emberek, lakodalom méretű bulit csaptak”.

Megverték a szomszédot

Még az esti órákban is tombolt a zene, így az egyik szomszéd kérte, hogy vegyék lejjebb a hangerőt. Ezután a képviselő szerint a buli résztvevői utánamentek a reklamáló szomszédnak, és a házában vagy az udvarán meg is verték.

Mentő vitte el a szomszédot

Pócs János azt mondta, súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a szomszéd, akit mentő vitt el a helyszínről.

Megfenyegette a zenész

Pócs János egyébként korábban Jászapáti polgármestere volt. A képviselő először csak egy kisebb rendőri egység érkezett, aztán később még több, 60-80 rendőr jött a helyszínre. Pócs arról is beszélt, hogy egy „hírhedt” helyi csapatról van szó, évekre nyúlik vissza a konfliktus a helyiek és a társaság között. A képviselő azt mondta, a zenész megfenyegette őt, amikor a helyszínre érkezett. Ráadásul nem először kapott tőle fenyegető üzenetet.

Az alvilághoz tartozik

Pócs János szerint a zenész a fenyegető üzenetben jelezte neki, hogy „ő lesz a következő”, de „nem baj az, jeleztem neki, hogy nem félek. Nem első alkalommal volt ilyen üzenet”. Pócs szerint az illető az „alvilághoz tartozik, és próbálja félelemben tartani a lakosságot”. A képviselő még azt is mondta, hogy amikor tud, személyesen is jelen van a konfliktusoknál, és „ez bizonyára nem tetszik” az illetőnek.

Az említett zenész Seres Krisztián, itt nézheted meg az egyik művét

Kiemelt kép: a balhés éjszaka felvétele – Forrás: Facebook/Pócs János