Lapinformációk szerint letartóztattak egy embert az ismert drogos énekesnő ügyében, akihez a főbérlője tavaly október 27-én hívta ki a rendőrséget és a mentőket. Önkívületi állapotban találtak rá, kórházba szállították. Azóta beismerte, hogy kábítószert fogyasztott.

Öt embert hallgattak ki

Az ismert énekesnő mellett további négy főt gyanúsítanak abban drogügyben, amelyre ősszel derült fény. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki” – írta a BRFK. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyiküket letartóztatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbá megerősítette azt az értesülést, miszerint a négy kihallgatott személy egyikét le is tartóztatták – írta a Naphire.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kedvezmények az információkért

Hogy az érintett személyek nyomára az énekesnő vallomása alapján bukkantak-e a hatóságok, azt egyelőre nem lehet tudni. Mindenesetre a nyomozást segítő információkért cserébe akár jelentős „kedvezményekre” is számíthat, akit drogfogyasztáson érnek, írja a lap.

Beismerte az énekesnő

A Kékvillogó.hu írt arról márciusban, hogy beismerte a rendőrségen a kábítószerfogyasztást az az énekesnő, akire önkívületi állapotban talált rá a főbérlője. A fiatal sztár beismerő vallomást tett a rendőrségen, elismerte a drogfogyasztást, egyben kinyilvánította, hogy vállalná az elterelést.

Ez lehet a megoldás

Az elterelés vállalása nyilvánvalóan menekülőút lehet az énekesnő számára, hiszen, ha teljesíti, mentesül a büntetés alól. Így azt is elkerülheti, hogy priusza legyen. Az ügyben tovább folyik a nyomozás, kérdéses, hogy további hírességek is „képbe” kerülhetnek-e a sztárvilágot érintő drogbotrányban.

Óriási szerencséje volt

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon írtunk róla, a drogos énekesnőt tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba. Az egykori tehetségkutató versenyzőjének óriási szerencséje volt. Ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. Ő hívta a mentőket, ugyanis a fiatal nő szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak.

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. 

Megvan a kísértés

„Sajnos, már egyre szűkebb azon ismert emberek köre, akik nem élnek a kábítószerrel. A kísértés viszont számukra is megvan, hiszen rendkívül könnyen hozzá tudnak jutni. Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is – mondta egy informátor a Blikknek.

Mások is bajban

Árpa Attila színész évekig járt bíróságra, mert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították. A divattervező Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben az óta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI