Miskolcig menekült a felelősségre vonás elől az a férfi, akit emberölés miatt keresett a rendőrség nagy erőkkel. A 21 éves elkövető, amikor meglátta az egyenruhásokat, végezni akart magával, végül kórházba szállították.  

Elfogatóparancs volt ellene

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást folytat egy 21 éves debreceni férfival szemben, és ellene elfogatóparancsot bocsátott ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy kutyafuttatóban akadtak a nyomára

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. április 3-án 14 óra 15 perckor, miszerint a keresett férfi Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban tartózkodik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Öngyilkosságot kísérelt meg

A helyszínre érkező egyenruhások megkísérelték elfogni a körözött személyt, aki a rendőröket meglátva egy kést vett elő és öngyilkossági szándékkal magát több alkalommal megszúrta.

Kórházba szállították

A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták és kórházba szállították. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi – adta hírül a police.hu

Hatékony nyomozás

Vasárnap még kevés információval rendelkezett a rendőrség a csornai gyilkossággal kapcsolatban, hétfőre az elkövető személye is tisztázódott, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Innen indult minden

Ahogy azt kekvillogo.hu megírta, vasárnap délután érkezett a bejelentés a rendőrségre, melynek nyomán az egyenruhások kiszálltak egy lakótelepi lakásba Csorna városában. Itt délután háromnegyed négykor egy holttestre bukkantak. A 39 éves férfi halálával kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja is. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés még vasárnap este is tartott. Akkor még a rövid tájékoztatás több információt nem tartalmazott.

Kiderült a tettes személye

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével Veress Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség kereste.

Ablaktöréssel hatoltak be

A Kisalföld úgy tudja, a város a Felsőszeri lakótelepén történt a bűncselekmény. Információik szerint a családtagok értesítették a rendőröket, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni szerettükkel. Végül a tűzoltók törték be az ablakot, így jutottak be a lakásba.

Cégtulajdonos volt a férfi

A férfi albérletben lakott ott és egy helyi vállalkozás tulajdonosa volt. Egy veszélyes, éles eszközzel végzett vele gyilkosa. A rendőrök a környéken működő térfigyelő kamerák felvételeit is áttekintették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a csornai gyilkos. Fotó: police.hu