Három eltűnt személyt jelenleg is keresnek a budapesti rendőrök. Az egyik eltűnt egy 13 éves lány, aki egy józsefvárosi gyermekotthonból szökött el, a másik egy 16 éves lány, aki szintén a 8. kerületi otthonból tűnt el, míg a másik keresett személy egy felnőtt férfi, aki egy kórházból távozott ismeretlen helyre.

Eltűnt Putnoki Ramóna Edina

A 16 éves Putnoki Ramóna Edina már többször is szerepelt a rendőrség oldalán az eltűntek listáján, mivel a fiatal tinédzser már legalább háromszor megszökött egy józsefvárosi gyermekotthonból. Kiadtak már ellene körözést februárban, április 3-án, aztán április 16-án, valamint most is, május 8-án. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Józsefvárosi gyermekotthonból tűnt el

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Engedély nélkül távozott

A fiatal leányzó május 7-én, 10 óra körül engedély nélkül távozott a 8. kerületi gyermekotthonból, ahonnan ismeretlen helyre ment. Életjelet azóta nem adott magáról, a rendőrök folyamatosan keresik.

Barna hajú, barna szemű

A rendőrség szerint Putnoki Ramóna Edina 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna hajú és barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert, ugyanakkor a korábbi szökéseinél fekete kabát, farmernadrág és sportcipő volt rajta.

Farkas Evelin Klementina is megszökött

A 13 éves Farkas Evelin Klementina a 16 éves társához hasonlóan szintén a józsefvárosi gyermekotthonból tűnt el, és neki sem ez volt az első szökése. A fiatal lány május 8-án, 12 óra 15 perc körül tűnt el az intézményből, azóta senki sem látta.

Így néz ki

Farkas Evelin Klementina körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, jelenleg festett fekete haja van. Eltűnésekor piros kabátot, világoskék farmernadrágot és fehér edzőcipőt viselt, írja a rendőrség.

Eltűnt a 13 éves lány

Farkas Evelin Klementina – Forrás: Police.hu

Eltűnt Major Rudolf

A józsefvárosi rendőrök szintén körözést folytatnak egy 62 éves férfival szemben, aki egy kórházból tűnt el. Major Rudolfot jelenleg is keresik az egyenruhások.

Orvosi segítségre szorulhat

A rendőrség információi szerint a 62 éves férfi május 8-án, délelőtt egy 8. kerületi kórházból tűnt el, ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A férfi orvosi segítségre szorulhat.

Ezt lehet tudni róla

A körözési adatok alapján Major Rudolf 175 centiméter magas és bajuszt visel. Eltűnésekor kék-fehér csíkos pulóver és fekete nadrág volt rajta.

Őt keresik a rendőrök

Major Rudolf – Forrás: Police.hu

Segítsen a keresésben!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyek tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 24 órában hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt lány – Forrás: Police.hu