A budapesti rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt személyeket: egy 13 éves kislányt és egy 76 éves nőt. Mindketten Budapestről tűntek el.

Már korábban is eltűnt

Mint korábban beszámoltunk róla, a 13 éves Farkas Evelin Klementina már korábban, februárban is eltűnt egy budapesti, 8. kerületi gyermekotthonból, és a legfrissebb rendőrségi közlemény szerint a kislánynak ismét nyoma veszett. A 8. kerületi rendőrök azóta is keresik az eltűnt lányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

8. kerületből tűnt el

Nyoma veszett

A rendőrség szerint a 13 éves kislány március 25-én, 17 óra 50 perc körül tűnt el egy 8. kerületi gyermekotthonból, majd ismeretlen helyre távozott, életjelet pedig azóta nem adott magáról. A rendőrök folyamatosan keresik.

Így néz ki

A 13 éves Farkas Evelin Klementina körülbelül 160 centiméter magas, vékony és vörös hajú, a szeme kék színű.

Eltűnt egy 76 éves nő is

A rendőrség egy másik eltűnést is jelentett, mivel a 14. kerületből eltűnt a 76 éves Hock Gusztávné. A zuglói rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt asszonyt.

Őt keresik

Információik szerint az ismeretlen helyen tartózkodó nő március 27-én, 10 óra körül indult el valahová a zuglói lakásából, életjelet pedig azóta nem adott magáról. A rendőrök mindent megtesznek a nő felkutatása érdekében.

Nehezen tájékozódik

A rendőrség által keresett Hock Gusztávné kb. 150 centiméter magas, vékony, haja rövid és ősz, szeme kékesszürke. Úgy tudni, eltűnésekor fekete kabátot, kopott fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Fontos, hogy a nő időben és térben nehezen tájékozódik, és róla csak egy korábbi fotó áll a rendőrök rendelkezésére.

Fotón az eltűnt nő

Fotó: Police.hu

Így segíthet a keresésben

A budapesti 8. kerületi és 14. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható, eltűnt személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 24 órában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt kislány – Forrás: Police.hu