Hatalmas verekedés tört ki egy endrőci családi ház udvarában, amikor egy helyi nő megjelent a háznál, és egy fejszével meg akarta rongálni az ott parkoló autót. Ezt nem hagyta neki az ott lakó férfi, de ezután már könnyen eszkalálódott a helyzet, a verekedésnek végül a rendőrök vetettek véget.

Összeverekedtek

Egy férfi tett bejelentést a rendőrség vonalán március 26-án kora, délután, és elmondta, hogy a Baranya megyei Endrőcön, egy családi ház udvarában összeverekedtek az emberek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Endrőci ház udvarán tört ki a balhé

Nő érkezett a házhoz

A rendőrségi jelentés szerint egy 29 éves helyi nő érkezett a családi házhoz, majd egy fejszével meg akarta rongálni az ott parkoló autót. Ezt azonban az ott lakó 31 éves férfi nem hagyta neki, elvette tőle a fejszét, és a nőt a földre lökte.

Ezzel a fejszével támadt

Fotó: Police.hu

Megjelent a nő férje

Ekkor lépett oda a férfihez, a nő időközben megérkező, 46 éves férje, aki szintén egy fejszével a kezében a házigazdára támadt. Az ott lakó férfi azonban egy bottal fejbe verte a támadóját, a fejszét pedig elvette tőle.

Nem adta fel

A 46 éves férfi ugyanakkor állt le, és egy kést előkapva támadott rá az ott lakóra, de ezúttal sem járt sikerrel, mivel ezt az eszközét is elvette tőle a házigazda. A hívatlan vendég ezután kaszát ragadott, és azzal próbálta megsebesíteni ellenfelét, de ezúttal sem járt sikerrel, ezért inkább az autót kezdte el ütni.

Széttört a kasza

Fotó: Police.hu

A nő is verekedett

Amíg a férfiak egymással voltak elfoglalva, addig a 29 éves nő összeverekedett a házigazda 23 éves élettársával, majd ezután ő is csatlakozott a férjéhez, és együtt rongálták tovább a járművet.

Nem kímélték az autót

Fotó: Police.hu

Elfogták őket

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a verekedőket, akiket a 46 éves támadó kivételével mind előállítottak a kapitányságra. A kaszás férfit egyébként azért nem vitték be a rendőrségre, mert őt kórházba kellett szállítani.

Nyomoznak a rendőrök

A 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete, párja ellen garázdaság, míg a 29 éves nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu