Mentőhelikopter érkezett a középkorú nő megmentéséhez, de már nem tudtak rajta segíteni. A tragédia most szombaton történt, fél négy után Kazincbarcikán.

Leugrott

A mélybe vetette magát egy középkorú nő Kazincbarcikán. A szerencsétlen nő egy társasház negyedik emeletéről ugrott le fél négy után, és az életét vesztette – írja a Bors.

Kazincbarcikán történt a tragédia

Társasházból ugrott ki

A lap úgy tudja, hogy a nő a városba vezető 26-os főút bal oldalán lévő négyemeletes társasházak egyik felsőbb emeletéről vetette le magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ellepték a környéket a mentősök

“Kedélyesen sütögettünk a barátainkkal, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy vijjogó mentőautók verik fel a környék csendjét. És épp nálunk, a főút másik oldalán álltak meg. Közelebb mentünk, hogy mégis mi történt. Akkor derült ki, hogy egy nő kiugrott a negyedikről” – mondta el a lapnak egy szemtanú.

Mentőhelikopter érkezett

A nő mentéséhez egy mentőhelikoptert is hívtak, amely a társasházak közötti, parkos területen szállt le. Sajnos azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni a nő életét.

Sokkot kapott a testvére

A nő ikertestvére a mentők ténykedése közben ért oda a helyszínre, és amikor megtudta, hogy mi történt, önkívületi állapotba esett: sírni, zokogni kezdett, és állítólag még nyugtatóinjekciót is kapott a mentősöktől.

Elszállították a helikopterrel

A mentők és az orvosok igyekezete ellenére sem sikerült megmenteni a  a 40 éves Judit életét. A nőt belehelyezték a hullazsákba, majd a mentőhelikopter elszállította a holttestét.

Zavart volt

Az értetlenkedő helyiek arról társalogtak egymás között, hogy a nő nem nagyon tartotta a kapcsolatot a szomszédokkal, nem próbált meg velük jó kapcsolatot kialakítani. Ikertestvérével, Ágnessel viszont tökéletes volt a kapcsolatuk, mindig összhangban voltak, még annak ellenére is, hogy a környékbéliek zavartnak jellemezték Juditot.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels