Nem mindennapi baleset történt a 4. kerületi Káposztásmegyeren. A balesetben egy Volkswagen Golf kombi ütközött neki egy BMW-nek, azonban a furcsaságok csak ezután kezdődtek.

Baleset történt

Egy BMW és egy  flottakezelő cég tulajdonában lévő Volkswagen Golf kombi ütközött egymásnak szombat délután az újpesti Külső Szilágyi út és Óceán-árok utca kereszteződésében – írja a Balesetinfo.hu.

Ezen az úton baleseteztek

Kanyarból jött

Úgy tudni, a Volkswagen az Óceánárok utcából kanyarodott ki, amikor a Külső Szilágyi útra érve belecsapódott a BMW-be. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ripityára tört a Volkswagen oldala

Fotó: Balesetinfo

El akartak menekülni

Több szemtanú is úgy látta, hogy a baleset után a BMW vezetője és a mellette ülő, nyolc hónapos terhes barátnője futva akartak elmenekülni a helyszínről, azonban ez nem jött össze nekik, mert pár utcával arrébb a nőnél beindult a szülés. Ezután utol is érték őket, és visszavitték őket a helyszínre.

Így helyszíneltek

Fotó: Balesetinfo

Drogos volt a BMW-s?

Szintén szemtanúk elmondása szerint a helyszínelés során drogtesztet is alkalmaztak a BMW vezetőjével szemben, ami az ő esetében pozitív jelzést mutatott, továbbá nem rendelkezett jogosítvánnyal sem. Így aztán őt végül bilincsben vitték el.

Még este is tartott a műszaki mentés

Fotó: Balesetinfo

Kórházba vitték

A Volkswagenben ülő hölgyet, és gyermekét megfigyelés céljából kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset – Forrás: BalesetInfo