Mint ahogyan arról KékVillogó is beszámolt öngyilkos lett egy középkorú nő Kazincbarcikánt, aki egy társasház negyedik emeletéről vetette magát a mélybe.

Társasházból ugrott ki

A tragédiáról a Bors számolt be, a lap úgy tudja, hogy a nő a városba vezető 26-os főút bal oldalán lévő négyemeletes társasházak egyik felsőbb emeletéről vetette le magát.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ellepték a környéket a mentősök

“Kedélyesen sütögettünk a barátainkkal, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy vijjogó mentőautók verik fel a környék csendjét. És épp nálunk, a főút másik oldalán álltak meg. Közelebb mentünk, hogy mégis mi történt. Akkor derült ki, hogy egy nő kiugrott a negyedikről” – mondta el a lapnak egy szemtanú.

Mentőhelikopter érkezett

Mint megírtuk a nő mentéséhez egy mentőhelikoptert is hívtak, amely a társasházak közötti, parkos területen szállt le. Sajnos azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni a nő életét.

Sokkoló részletek

A Bors most egy helybéli bszámolója alapján azt írja, hogy a közeli dohányboltban arról beszélnek, Judit csendben ült az ablakban mielőtt levetette magát a negyedi emeletről.

Sejthető volt, mire készül

Sejthető volt, hogy mire készül az asszony, hiszen már a helyszínen volt a rendőrség, a tűzoltók, illetve a mentők is, sőt Judit testvére Ágnes is, aki kétségbeesve ordított neki, hogy menjen be az ablakból. Ő el is indul a lépcsőházban felfelé, de már késő volt, Judit levetette magát a mélybe – írja a lap.

Elszállították a helikopterrel

A mentők és az orvosok igyekezete ellenére sem sikerült megmenteni a  a 40 éves Judit életét. A nőt belehelyezték a hullazsákba, majd a mentőhelikopter elszállította a holttestét.

Zavart volt

Az értetlenkedő helyiek arról társalogtak egymás között, hogy a nő nem nagyon tartotta a kapcsolatot a szomszédokkal, nem próbált meg velük jó kapcsolatot kialakítani. Ikertestvérével, Ágnessel viszont tökéletes volt a kapcsolatuk, mindig összhangban voltak, még annak ellenére is, hogy a környékbéliek zavartnak jellemezték Juditot.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels