Két fiatal lány is eltűnt Budapesten, a józsefvárosi gyermekotthonból. Már két napja nem adtak magukról életjelet, a rendőrség is keresi a két kamaszt.

A police.hu tájékoztatása szerint mindkét lány – a 16 éves Papp Zsanett és a 16 éves Putnoki Ramóna Edina – április 1-jén tűnt el a józsefvárosi gyermekotthonból, a rendőrök jelenleg is keresik a két tinédzsert. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lehet, hogy egyszerre szöktek meg

A Bors úgy tudja, hogy a lányok mindketten a 8. kerületi gyermekotthon valói voltak, ám a rendőrség az intézmény nevét nem közölte, mindenesetre az biztos, hogy a két kamasz egy azon napon tűnt el, így az sem zárható ki, hogy egyszerre szöktek meg.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Papp Zsanett Éva

A 17 éves Papp Zsanett Évát a 8. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai keresik nagy erőkkel, áll a rendőrség tájékoztatásában, a közleményben a lány személyleírása is megtalálható.

Bal karján tetoválás

A rendelkezésre álló adatok szerint a tinédzser 2021. április 1-jén egy 8. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. Papp Zsanett Éva körülbelül 160 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna hajú, szeme színe kék. Bal karján egy tetoválás található. Eltűnésekor fekete dzsekit, melegítőnadrágot és sportcipőt viselt” – írták a police.hu oldalon.

Fotó az eltűnt lányról:

Papp Zsanett Éva /Fotó: Police.hu

Putnoki Ramóna Edina

Szintén a 8. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai nyomoznak a 16 éves Putnoki Ramóna Edina eltűnése ügyében.

Fekete kabátot viselt eltűnése idején

„A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2021. április 1-jén egy 8. kerületi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. Putnoki Ramóna Edina 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és sportcipőt viselt.” – írták a police.hu oldalon.

Fotó a lányról:

Putnoki Ramóna Edina /Fotó. Police.hu

Ha bárki bármit tud a lányokról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt lányok – Forrás: Police.hu