A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a letartóztatását annak a két nőnek és két férfinak, akik felfegyverkezve rabolták ki a hölgyek kuncsaftjait. A társaság egyszerű módszerrel akart gyorsan pénzhez jutni: a nők szexuális szolgáltatást ígértek a két sértettnek, azonban míg a pénzt elrakták, a “szolgáltatást” nem teljesítették.

Házhoz mentek a nők

2021. január 18-án két nő szexuális szolgáltatást ígért két férfinak, akiknek a lakására fel is mentek. Ugyan a nők átvették a férfiaktól a fejenkénti 60-60 ezer forintot, a hancúrozásra mégsem került sor – írja a 24.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kirabolták őket

Miután a hölgyek beszedték a férfiaktól a szolgáltatásért járó pénzt, ellopták tőlük a nagy értékű telefonjaikat, majd így akartak távozni a lakásból. Az egyik férfi ekkor átutalt az egyik nőnek további 65 ezer forintot, azonban a nők így is távozni akartak.

Észrevették, hogy meglopták őket

A férfiaknak csak az utalást követően tűnt fel, hogy eltűntek a telefonjaik. Ezért nem is akarták a hölgyeket kiengedni az otthonukból, de azok kiabálni és egy pisztolyt előrántva fenyegetőzni kezdtek, és odahívták két férfi ismerősüket.

Megérkeztek a férfiak

Miután meghallották a férfiak a nők kiáltását, odasiettek a sértettekhez, és az egyikük elővett egy tőrt, és azzal fenyegetett meg őket. Eközben a másik férfi egy lövést is leadott a kuncsaftok felé, míg a két nőt igyekeztek kijuttatni egy ablakon keresztül. Ezek után a támadók távoztak a helyszínről.

Elrendelték letartóztatásukat

Mivel a gyanúsítottak közül valamennyien büntetett előéletűek, és több büntetőeljárás is folyamatban van ellenük lopás, garázdaság, kábítószer-birtoklás vétsége és súlyos testi sértés miatt, ezért a bíróság elrendelte a letartóztatásukat. A terheltek bűncselekménye öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. 

A gödöllői HÉV-en egy férfi akart megerőszakolni egy nőt

Korábban a Kékvillogón is írtunk róla, hogy a gödöllői HÉV-en január 19-én egy férfi rátámadt egy nőre azért, mert meg akarta őt erőszakolni. A nő hősiesen küzdött a férfival, azonban a tettesnek mégis sikerült eltörnie áldozata orrát, és elvennie tőle az értékeit.

Ketten voltak a HÉV-en

Amikor a férfi arra szólította fel utastársát, hogy tolja le a nadrágját, a 47 éves nő hangosan segítségért kiabált, de mivel csak ketten voltak a kocsiban, ezért senki sem tudott a nőnek segíteni. Az áldozatnak csak úgy sikerült megmenekülnie, hogy a Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve azt mondta a támadójának, hogy a férje ott várja őt. A támadó erre meghátrált, és a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült.

Ez is érdekelhet

Keresik az elkövetőt

Az ügy kapcsán hajtóvadászatot hirdetett a rendőrség a férfi elfogására, és meg is osztottak a feltételezett elkövetőről egy grafikát, amely alapján keresik a gödöllői támadót. A szexuális erőszak bűntettével vádolt férfi 20-25 éves, kb. 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű. A férfi a támadás elkövetésekor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcát maszk takarta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke