Néhány nappal ezelőtt, kedd reggel a gödöllői HÉV-en akartak megerőszakolni egy édesanyát. Mivel a nő ellenállt, megverték. Most a Borsnak megszólalt a bántalmazott asszony és azt is megengedte, hogy lefényképezzék. A véraláfutásos szemei arról tanúskodnak, hogy nagyon csúnyán elbánt vele a támadója. A fotót a cikkünk alján lehet elérni.

Ettől rettegnek az egyedül utazók

Elképesztő pillanatokat élhetett át az a hölgy, akihez kedd hajnalban, az üres HÉV szerelvényen egyszer csak szembe ült vele egy férfi és azt mondta neki, hogy húzza le a nadrágját, mert közösülni akar vele.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Össze volt zárva a támadójával

A HÉV-szerelvény nem volt bekamerázva, ezért az asszony valóban egyedül volt, hosszú percekig elmenekülni sem tudott, szó szerint össze volt zárva a támadójával. A csúnyán bántalmazott asszony most megszólalt és a Borsnak elmondta hogyan történt az erőszakoskodás.

Pont mögötte ült le a támadó

Így fogalmazott: “Negyed hatkor szálltam fel a HÉV-re Kerepesen. A harmadik kocsiban ültem, a húszas éveiben járó férfi pedig Szilasligeten szállt fel hozzám. Elől ültem, ő pedig először komótosan elment mellettem” – mondta az asszony, majd így folytatta:

Átült vele szembe és ránézett

Mogyoródnál még hátra is pillantottam, s láttam, hogy nekem háttal foglalt helyet. Miután Szentjakab megállótól elindultunk, váratlanul odajött hozzám és leült velem szemben. Rám nézett, s azt mondta, hogy toljam le a nadrágomat.

Brutális támadás

A kezemben lévő telefonomat odaadtam neki, abban a reményben, hogy ezután majd békén hagy” – emlékezett vissza a Borsnak Piroska. A férfi ezután brutális támadásba kezdett: a megrémült nő mellé állt és hirtelen elkezdte rúgni az arcát.

Szörnyű dolog

Az esetről a Facebookon számoltak be először, ezt írták: „Szörnyű dolog történt ma reggel. Kolléganőnket munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték. Sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik.” – írták.

Vegye le a nadrágját!

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt közölte, hogy a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját mert közösülni akar vele”.

Eltörte a nő orrát a támadó

Mivel a nő ellenállt, „a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, Erzsébet Park irányába elmenekült”. „A hölgy a bűncselekmény során súlyos, orrcsonttörést szenvedett” – írták.

Hajtóvadászat

A támadót kedden délután még keresték, a rendőrök adatokat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Perverz állat

Legutóbb 2019. októberében egy férfi erőszakoskodott a gödöllői HÉV-en. Akkor egy édesapa a Facebookon próbálta megtalálni a lányait zaklató férfit. Így fogalmazott: “Segítsetek megtalálni nekem azt a perverz állatot” – mondta akkor egy videóüzenetben a feldúlt édesapa, akinek a lányát és barátnőit egy 20-25 év körüli férfi zaklatta.

Egyre közelebb ült hozzájuk

A három lány az Örs Vezér terén szállt fel a HÉV-re. Az egyik megállóban felszállt egy férfi, aki kinézte őket magának. Először csak távolabbról figyelte őket, majd egyre közelebb ment hozzájuk, végül melléjük ült a HÉV-en.

Lehúzta a férfi a sliccét

A lányok hiába kérték a szatírt arra, hogy hagyja békén őket, a férfi ekkor már mutogatni is kezdte azt a bizonyos szervét, ráadásul az egyik lány térdét is megfogta. A teljes történetet ide kattintva tudot elolvasni.

A megvert asszonyról készült fotót ide kattintva lehet elérni.

Kiemelt kép: HÉV Gödöllőn – Fotó: BPK