Hajtóvadászatot hirdetett a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a gödöllői HÉV-en támadott rá egy munkába tartó nőre. Az egyenruhások azóta is próbálják meglelni a fenyegetőző férfi nyomát, most viszont a lakosság segítségét kérik, ezért megosztották a férfi fantomrajzát.

Ez történt a HÉV-en

Amint arról a Kékvillogón is beszámoltunk, január 19-én a gödöllői HÉV-en egy férfi megtámadott egy 47 éves nőt, akinek egyben azt is mondta, hogy húzza le a nadrágját, mert közösülni akar vele. A nő ugyan ellenállt a támadójának, azonban az többször megrúgta a nőt és azzal fenyegette, hogy megöli. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Végig próbált védekezni

Miután a nő megtagadta a férfi közeledését, az idegen irányt váltott, majd a nő pénztárcáját és a telefonját akarta megszerezni. Ezt követően a nő odaadta pénzét a férfinak, viszont az nem tágított: többször megrúgta a sértettet, miközben folyamatosan azt üvöltözte, „told le a nadrágod, különben megöllek!”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltörte a nő orrát

Mivel a nő ellenállt, a férfi ütni kezdte, majd elvette a táskáját. A nő a súlyos bűncselekmény során orrcsonttörést szenvedett.

Csak ketten voltak

Az áldozat kitartóan védekezett és közben segítségért is kiabált, de mivel csak ketten voltak a kocsiban, ezért senki nem tudott segíteni a nőnek. A nőnek csak úgy sikerült megmenekülnie, hogy a Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve megmondta a férfinak, hogy a férje ott várja, erre a támadó meghátrált, és a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült.

A rendőrség megosztott egy grafikát a támadóról

Így nézett ki a támadó

A szexuális erőszak bűntettével vádolt férfi a rendőrség szerint 20-25 éves, kb. 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű. A támadó az elkövetéskor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott.

Gyűjtik az információkat

A férfi felderítésére külön nyomozócsoport alakult, amely folyamatosan gyűjti és keresi az információkat. Ugyanakkor a férfi elfogásához a lakosság segítségét is kérik.

Vállalhatatlan a HÉV vonala

Nem ez volt az első eset, hogy a gödöllői HÉV vonalán erőszakoskodtak az utasokkal. Egy csömöri fiatalember szerint nála több női utas is jelentkezett azzal, hogy lányát vagy őt érte atrocitás. A csömöri férfi, Benjámin szeretné összegyűjteni az utasok panaszait, hogy együtt érjenek el változást a közrend visszaállítása érdekében.

Nagyon súlyos a helyzet

Benjámin szerint a helyzet csak az utóbbi években vált ilyen súlyossá. Mint mondja, a gödöllői vonalon gyakorlatilag mindennapossá váltak a részeg, drogos, behugyozott, behányt hordák, akik főleg késő délutántól kezdődően terrorizálják az utasokat. Benjámin szerint segítene a problémán, ha a teljes vonalon lenne kalauz, aki ellenőrzi az utasokat.

Segítsen, ha látta az elkövetőt

A gödöllői rendőrök kérik, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, valamint tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó számon.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!