Édesanyja próbálta újraéleszteni azt a 19 éves fiút, akit múlt héten szíven szúrt a 20 éves B. János. A gyilkosság Budapesten, a Telepy utcában történt. A gyászoló édesanya azt állítja, semmilyen bosszút nem terveztek a feltételezett elkövető ellen, akinek valójában az áldozat testvérével volt konfliktusa.

Megszúrtak egy 19 éves férfit

Amint arról a Kekvillogo.hu is beszámolt, múlt héten Budapesten, a 9. kerületben szíven szúrta két férfi a 19 éves Csabát. A fiatal férfi édesanyja kezei között halt meg, az asszony azóta teljesen összeomlott. Akkor, a helyszíni beszámolók szerint, az áldozat családja vérbosszút kiabált, a helyszínre rengeteg rendőr érkezett.

Elfogták a tetteseket

A tettest és társát, nem messze a Telepy utcától fogták el a rendőrök, nemsokkal a gyilkosság után. Azóta mindketten előzetes letartóztatásban vannak. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Nem volt drogos

„A gyermekem nem volt bűnöző, sőt, még büntetve sem volt soha, mindössze egyszer bírságolták meg gyorshajtás miatt. Az is elterjedt róla, hogy drogos, de ez sem igaz, a boncolás is kimutatta, hogy nem volt kábítószer a vérében. Becsületes életet élt, raktárosként dolgozott, a szabadidejét pedig élete párjával töltötte” – mondta a gyászoló édesanya a Blikknek.  

Barátnőjével élt édesanyja lakásában

A gyilkosság estéjén Csaba egyik ismerőse a BudaPestkörnyeke.hu-nak is ezt erősítette meg, hogy a férfinek volt munkája, célja, az édesanyjával élt a Telepy utcában. Az anya most azt mondta, hogy Csaba barátnője is velük lakott. Kisbabát terveztek a fiatalok.

Csaba testvérét keresték

„A késelés előzménye annyi volt, hogy a testvére az előző nap a benzinkúton összeveszett ezekkel az emberekkel, és őt akarták megkeresni, nem is Csabát. Sajnos a másik fiam ezt nem mondta el nekünk, így Csabikám nem készülhetett fel a támadásra” – mondta Mária.

„Gyere, mert megszúrtak”

Amikor a két férfi többször megszúrta, Csabának már csak annyi ereje maradt, hogy elkiáltsa magát: „Édesanyám, gyere, mert megszúrtak”.

Összeesett a fájdalomtól

„Rohantam, de már késő volt. A mentők hamar itt voltak, addig én a ház előtt várakoztam. Közölték, hogy meghalt, bevallom, összeestem a fájdalomtól. Most is csak épphogy létezem, nekem ő volt a mindenem!” – mesélte a gyászoló édesanya.

Nem terveznek bosszút

Az édesanya azt mondta, hogy semmiféle bosszút nem terveznek a tettesekkel szemben. Azt remélik, a gyilkos megkapja méltó büntetését. A feltételezett tettesről,  B. Jánosról a Kekvillogo.hu ebben a cikkében írt.

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián