Kedd reggel a gödöllői HÉV-en egy férfi megtámadott egy munkába utazó hölgyet a Szilasligeti megálló után. A nő egyedül utazott, a férfi azt kérte tőle, vegye le a nadrágját, mert közösülni akart vele. A nő ellenállt, eltörték az orrát, a támadót keresi a rendőrség.

Ettől mindenki fél, ha egyedül utazik

Elképesztő pillanatokat élhetett át az a hölgy, akihez kedd hajnalban, az üres HÉV szerelvényen egyszer csak oda lépett egy férfi és azt mondta neki, hogy húzza le a nadrágját, mert közösülni akar vele.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szörnyű dolog

Az esetről a Facebookon számoltak be, ezt írták: „Szörnyű dolog történt ma reggel. Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték. Sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik.” – írták.

Vegye le a nadrágját!

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Telexszel azt közölte, hogy a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját mert közösülni akar vele”.

Eltörte a nő orrát a támadó

Mivel a nő ellenállt, „a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, Erzsébet Park irányába elmenekült”. „A hölgy a bűncselekmény során súlyos, orrcsonttörést szenvedett” – írták.

Hajtóvadászat

A támadót kedden délután még keresték, a rendőrök adatokat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Itt az eredeti poszt

Perverz állat

Legutóbb 2019. októberében történt zaklatás ezen a HÉV-vonalon. Akkor egy férfi erőszakoskodott egy édesapa pedig a Facebookon próbálta megtalálni a lányait zaklató férfit. Így fogalmazott: “Segítsetek megtalálni nekem azt a perverz állatot” – mondta akkor egy videóüzenetben a feldúlt édesapa, akinek a lányát és barátnőit egy 20-25 év körüli férfi zaklatta.

Egyre közelebb ült hozzájuk

A három lány az Örs Vezér terén szállt fel a HÉV-re. Az egyik megállóban felszállt egy férfi, aki kinézte őket magának. Először csak távolabbról figyelte őket, majd egyre közelebb ment hozzájuk, végül melléjük ült a HÉV-en.

Lehúzta a férfi a sliccét

A lányok hiába kérték a szatírt arra, hogy hagyja békén őket, a férfi ekkor már mutogatni is kezdte azt a bizonyos szervét, ráadásul az egyik lány térdét is megfogta. A teljes történetet ide kattintva tudot elolvasni.

Kiemelt kép: HÉV megálló Gödöllőn – Fotó: Kékvillogó