Súlyos baleset történt a kiskunhalasi járványkórház közvetlen közelében, amikor a Pusztamérgesről Kiskunhalasra tartó reggeli busz egy kislányt akart felvenni a megállóban.

Lehúzodott a busz

A Pusztamérgesről Kiskunhalasra tartó reggeli buszjárat egy megállónál egy 13 éves kislányt akart felvenni, ezért lehúzódott az út szélére és megállt.

Becsapódott az autó

A mögötte, vélhetően nagy sebességgel haladó kisbusz fékezés nélkül belecsapódott, majd az út bal oldalára sodródott.

Súlyos állapotbe került a sofőr

A jármű sofőrjét súlyos állapotban szállították kórházba – írja a Délmagyar. A történtek pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Négy métert csúszott a busz

A busz az ütközés erejétől mintegy négy métert csúszott előre, a motorja teljesen összetört. A rajta utazó 15 fő – többnyire iskolába tartó diákok – közül senki nem sérült meg. 

Járványkórháznál történt

A baleset a tegnap üzembe helyezett Kiskunhalasi Mobil Járványkórház közvetlen közelében történt, ahol az utat teljes szélességében lezárták.

A roncsok eltorlaszolták az utat

A roncsok eltorlaszolták az út nagy részét. Szerencse, hogy a déli régiót ellátó intézménybe a mentési munkálatok ideje alatt, Szeged irányából nem érkezett covidos beteget szállító mentőautó.

Ezek is olvasd el!

Tragikus buszbaleset az M5-ös autópályán

Egy ötéves gyerek is megsérült abban a buszbalesetben, amely augusztusban történt az M5-ös autópályán. A lengyel turistákat szállító jármű minden utasát kórházba szállították, egy férfi meghalt a balesetben.

Az augusztusi balesetnél készült felvétel – Fotó: MTI/Donka Ferenc

Menet közben lett rosszul a sofőr

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje – írtuk a nyár közepén itt a Kékvillogón. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia. A Váci úton leállította a buszvezetőt, ezzel több ember életét is megmentette a szabadnapos rendőr.

Kiemelt kép: illusztráció