Anya és fia halt meg abban a balesetben, amely péntek reggel a Pest megyei Nyársapátinál egy kisbusz elsodort 6 embert az egyik buszmegállóban, most megszólalt a férfi, aki kisfiát a 9 éves Máriuszt és feleségét Tímeát vesztette el a balesetben.

Az történt, hogy buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz Nyársapátnál. A jármű fának ütközött, majd a megállóba sodródott a 441-es út 7-es kilométerénél.

A rendőrség azt közölte, hogy a mikrobusz Cegléd irányából Nagykőrös felé tartott, amikor – 6 óra 50 perc körül – a buszmegállóba hajtott.

Ez is érdekelhet, klikkelj ide: Negatív rekord lakott területen belül – 50 km/h helyett 113 km/h sebességgel közlekedett a sofőr

A gyermekek közeli otthonaikból indultak volna Nagykőrösre iskolába. Az egyik, sérülést nem szenvedett kisfiú így mesélt a történtekről a cegledipanorama.hu oldalnak:

„Éppen a megállóban várakoztunk a testvéremmel, akit félrerántottam. Láttam, hogy a másik fiú vérzik nagyon, alá tettünk egy táskát. Én elszaladtam a szomszédokhoz, hogy szóljak baleset történt. Egy felnőtt volt közöttünk – egy hölgy – a baleset pillanatában, de sajnos ő nem élte túl. A sofőr a baleset után kiszállt, véresen távolabb ment a helyszíntől.”

A balesetet okozó sofőr a lányát vitte nulladik órára Ceglédre, majd hazafelé tartott. A férfit a faluban mindenki jól ismeri, a gyászoló apa és férj is neki dolgozik.

A gyászoló apa elsőként ért a baleset helyszínére, azonnal a feleségét és a két fiát kezdte keresni, majd a legkisebb fia kiáltott neki. Az édesanya azért kísérte a fiúkat iskolába, hogy semmi baj ne érje őket. A mentők perceken belül kiértek ám a 9 éves fiút és édesanyját már nem tudták megmenteni.

FRISS! Válik a milliárdos Mészáros Lőrinc és felesége, egy tévés lehet a háttérben?

Döbbenetes! Ezekről tudsz?

Fotók forrása: MTI/Mihádák Zoltán