A Zala megyei rendőrök elfogtak egy 40 éves keszthelyi férfit, aki késsel megszúrta egy ismerősét, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, tájékoztatott a rendőrség oldala az esetről.

Emberölési kísérlet

A police.hu oldalán azt írják, hogy a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Vilmos 40 éves keszthelyi lakos ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Féltékenység állhat a háttérben

Mint írják a férfi a megalapozott gyanú szerint 2021. július 16-án az éjszakai órákban egy várvölgyi ingatlanban szerelemféltés miatt egy késsel többször megszúrta alvó ismerősét. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, és az elszámoltatása folyamatban van.

Nem ritka féltékenységből elkövetett bűncselekmény

A fenti esethez hasonló történetek egyáltalán nem ritkák, sajnos. Itt a Kékvillogó oldalán is már többször beszámoltunk hasonló esetekről, például tavaly júliusban, amikor is a 38 éves budapesti M. András megjelent volt barátnője XI. kerületi Menyecske utcai lakásánál, hogy kérdőre vonja szakításukkal kapcsolatban. A nő a férfit a lakásba beengedte, de ezt követően szóváltásba keveredtek. A férfi érkezését megelőzően a lakásban dolgozott egy lakatos is, aki a nő kérésére éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le.

Kis híján belehalt

Veszekedés közben a nő megkérte volt párját, hogy menjen el, különben hívja a rendőrséget. A férfi erre a zsebéből elővett egy kést és többször megszúrta a nőt. A lakatos a nő védelmére kelt, de a sértett így is életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Pár hónappal ezelőtt egy féltékeny férfi gyújtogatott

Szintén itt a Kékvillogó portálon írtunk arról az esetről, melynek során felgyújtotta volt élettársa lakásának ajtaját egy férfi Budapesten, a Dob utcában.

Zuglóban halálra késelte a feleségét egy férfi

Nemrégiben pedig arról a drámai eseményről is hírt adtunk, aminek során egy férfi halálra késelte a feleségét Zuglóban, úgy, hogy a pár 2,5 éves gyermeke is a helyszínen volt.  A 37 éves férfi azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

A nyíregyházi kettős gyilkosság hátterében is féltékenység állt

A nyíregyházi kettős gyilkosság ügyében a napokban született ítélet, melynek háttere szintén szerelemféltés.

25 év múlva szabadulhat

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, életfogytig tartó büntetést kapott H. Miklós, az a nyíregyházi vadász, aki két éve brutálisan lemészárolta gyerekkori barátját, Nemes Jánost, és édesapját, idősebb Jánost még 2019 augusztusában. A férfi legkorábban 25 év múlva szabadulhat. 

Szeretőt tartott

A vadász, annak ellenére, hogy ő maga nyíltan szeretőt tartott, nem tudta elfogadni, hogy felesége, Marianna megcsalta, méghozzá állítása szerint ifjabb Jánossal. A nyíregyházi vadász bonyolult szerelmi kapcsolatáról ebben a cikkünkben írtunk.

Megölte barátját és annak édesapját

Emiatt Miklós teljesen kivetkőzött magából, egyik nap megtöltötte fegyverét, elbúcsúzott szeretteitől, majd egyenesen Jánosékhoz hajtott, ahol először a csukott ajtón keresztül ifjabbik Jánost, majd a fia segítségére siető édesapját is hidegvérrel hátba lőtte a nyílt utcán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció